Αρχική Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Η Autohellas ανέλαβε την εκπροσώπηση της Hertz Ρουμανίας στον κλάδο του...

Η Autohellas ανέλαβε την εκπροσώπηση της Hertz Ρουμανίας στον κλάδο του Rent a Car

Η Autohellas Hertz σταθερή στο φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα της, συνεχίζει την επέκταση της σε χώρες εκτός Ελλάδας. Από αρχές Μαΐου η Autohellas μέσω της θυγατρικής της Autotechnica Fleet Services SRL ανέλαβε την εκπροσώπηση της Hertz στον τομέα του Rent a Car στην Ρουμανία. Να τονίσουμε ότι η Autotechnica Fleet Services SRL δραστηριοποιείται στην Ρουμανία από το 2007 έχοντας το franchise της Hertz στον κλάδο του Operating Leasing. Η Hertz Ρουμανίας καλύπτει με την παρουσία της κάθε ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου στις πιο εμπορικές και τουριστικές περιοχές. Συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Βουκουρεστίου, της Cluj, της Timisoara, και σύντομα στην περιοχή της Constanta.                                         
Κρατήσεις με προνομιακές τιμές μπορούν ήδη να πραγματοποιηθούν μέσω του website της Autohellas Hertz  www.hertz.gr, του τμήματος κρατήσεων 2106264444, αλλά και μέσω του www.hertz.ro
Τα τηλέφωνα και το E-mail επικοινωνίας στην Ρουμανία είναι:
+40214078200, info@hertz.ro

Υπενθυμίζουμε ότι η Autohellas δραστηριοποιείται ήδη στην Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία και Μαβροβούνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.