Αρχική Πολιτισμός Η γιορτή λήξης της χορευτικής περιόδου 2011-2012 για τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού

Η γιορτή λήξης της χορευτικής περιόδου 2011-2012 για τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού

Με μία μεγάλη γιορτή αντάξια της πλούσιας δράσης τους και της επιτυχούς παρουσίας τους, τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου θα “σφραγίσουν”  την επιτυχή διαδρομή τους κατά τη διάρκεια της χορευτικής περιόδου 2011-2012.

Η καθιερωμένη τελετή λήξης της χορευτικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 10 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ στο θεατράκι του π. ΟΛΠΑ, στη Μαρίνα. Δεκάδες ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσέθεσαν στο ενεργητικό τους, τα μέλη των χορευτικών, προβάλλοντας την Αχαΐα και την παράδοση του τόπου μας.

Την ερχόμενη Κυριακή, 200 χορευτές του Π.Σ. θα βρεθούν επί σκηνής, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό υπερθέαμα παραδοσιακών χορών απ’ όλη την Ελλάδα και συνθέτοντας ένα γαϊτανάκι χρωμάτων.

Η γιορτή σηματοδοτεί ταυτόχρονα το σχεδιασμό της δράσης της επόμενης χορευτικής περιόδου, ταξιδεύοντας ως “Πρεσβευτές” της Αχαΐας θα αναδείξουν την πολιτισμική μας κουλτούρα, μεταφέροντας μηνύματα συνεργασίας. Επίσης τα χορευτικά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, εντός και εκτός Αχαΐας.

Το πρόγραμμα της γιορτής λήξης, έχει ως εξής:

8:00 μ.μ. Προσέλευση μελών.

8:30 μ.μ. Προσέλευση επισήμων,

  Έναρξη εκδήλωσης από 200 χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές που θα χορέψουν χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

 Χαιρετισμοί από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.  Αποστόλη Κατσιφάρα και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά.

Απολογισμός 2011-2012 από τον πρόεδρο του Π.Σ. Αθ. Φραντζή.

 Βραβεύσεις.

 Οι χοροί συνεχίζονται με τα τμήματα Λαϊκά, Νησιώτικα, Ήπειρο Θράκης και Ευρωπαϊκούς. Τέλος Εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη των χορευτικών σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την γιορτή λήξης και να ταξιδέψτε χορευτικά από την Πελοπόννησο έως την Θράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.