Αρχική Εκδηλώσεις Pic nic brunch στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Pic nic brunch στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Με την ευκαιρία της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου οι εταιρείες, «Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ» και «Aria Γεύσεων», τη Παρασκευή 25, Μαϊου με προσκεκλημένους τους τουριστικούς επαγγελματίες και εκπροσώπους μεγάλων εταιριών πραγματοποίησαν ένα brunch picnic day, στον χώρο της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Σκοπός η γνωριμία με τους χώρους και τις υπηρεσίες που η Λίμνη Βουλιαγμένης μπορεί να προσφέρει, όχι μόνο ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της Αττικής, αλλά και ως χώρος ευεξίας, αναψυχής και διασκέδασης.   

Η λίμνη Βουλιαγμένης βρίσκεται στη Ν. Ακτή της Αττικής σε απόσταση 25 χιλ. από την Αθήνα. Περιτριγυρισμένη από τη φυσική ομορφιά του τοπίου της, προσφέρει στον επισκέπτη πραγματική αναψυχή. Στις σύγχρονες διακριτικές της εγκαταστάσεις μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι σας και να ασκηθείτε στις φυσικές θεραπευτικές λουτροπηγές.

Για την ψυχαγωγία των επισκεπτών η καφετέρια και το αναψυκτήριο προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση με θέα ένα σύγχρονο οικολογικό παράδεισο. Παρέχεται και δωρεάν πάρκινγκ.

Εξ άλλου είναι σε όλους γνωστό ότι, η λίμνη της Βουλιαγμένης, έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο της φύσης και προστατευόμενος υγρότοπος. Έχει συμπεριληφθεί στον Εθνικό κατάλογο «NATURA 2000» και προστατεύεται από τη Διεθνή σύμβαση «RAMSAR» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.