Αρχική Αεροπορικά Νέα Fam Trip – Ταξίδι γνωριμίας στη Ρόδο Μαίος 2012.

Fam Trip – Ταξίδι γνωριμίας στη Ρόδο Μαίος 2012.

Στο νησί του Ήλιου, τη Ρόδο, βρέθηκαν το τετραήμερο 17 έως 20 Μαίου, 20 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, απολαμβάνοντας τις ομορφιές και τη φιλοξενία του νησιού και των κατοίκων του.

Το ταξίδι διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Lauda air – Austrian Airlines, τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Δεδομένης της δυσπραγίας που επικρατεί στην αγορά και την ιδιαίτερα συγκρατημένη πρόοδο των κρατήσεων για τη χώρα μας, η διοργάνωση Fam και Press trips, αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο προβολής περιοχών της χώρας μας.
Στο αυστριακό κοινό επικρατεί ασάφεια και αβεβαιότητα ως προς την Ελλάδα,  προερχόμενη απο τη συνεχιζόμενη αρνητική ειδησεογραφία, με αποτέλεσμα τη στασιμότητα στις κρατήσεις.  Μοναδικός τρόπος αλλαγής του κλίματος είναι η πρόσκληση πρακτόρων και δημοσιογράφων, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τους δυνητικούς μας επισκέπτες.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι στις προσπάθειες που καταβάλλουμε βρίσκουμε συμπαραστάτες εταίρους όπως τον ΠΡΟΤΟΥΡ και την Ενωση Ξενοδόχων Ρόδου αλλά και επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού τομέα που αφιλοκερδώς στηρίζουν τις προσπάθειες μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Ρόδος, συνεχίζει να αποτελεί έναν απο τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Αυστριακούς.
Κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του ΠΡΟΤΟΥΡ, διοργανώνονται  εκδηλώσεις προβολής της Ρόδου σε σημαντικές για το νησί αγορές όπως είναι και η Αυστρία.
Το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου διοργανώθηκαν δύο εκδηλώσεις στην αυστριακή πρωτεύουσα όπου συμμετείχαν πλήθος δημοσιογράφων, διευθυντικά στελέχη και υπάλληλοι τουριστικών Γραφείων αλλά και η αντιδήμαρχος Βιέννης κα. Μαρία Βασιλάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.