Αρχική Εκδηλώσεις Αναβάλλεται το «ELOUNDA PENINSULA HELLENIC – TURKISH SAILING WEEK 2012» για τον...

Αναβάλλεται το «ELOUNDA PENINSULA HELLENIC – TURKISH SAILING WEEK 2012» για τον Ιούνιο του 2013

Λόγω των δυσμενών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, η Ελούντα ΑΕ είναι αναγκασμένη να ανακοινώσει την αναβολή των αγώνων της Ελληνοτουρκικής Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας «ELOUNDA PENINSULA HELLENIC-TURKISH SAILING WEEK 2012», που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 8,9 και 10 Ιουνίου στην Κρήτη (περιοχή της Ελούντα).

Η παρούσα οικονομική συγκυρία και χρονική περίοδος αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα που δεν επιτρέπει στους αγώνες την περαιτέρω πίεση για αύξηση των συμμετοχών των ελληνικών ιστιοπλοϊκών πληρωμάτων. Για το λόγο αυτό η Ελληνοτουρκική Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα μεταφέρεται για τον Ιούνιο του 2013,  με σκοπό την ακόμα πιο δυναμική προβολή της Κρήτης αλλά και την ανάπτυξη και σύσφιξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη όλων των προσπαθειών μας μέχρι σήμερα, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (EOT), το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, τον Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου Κρήτης καθώς και τους χορηγούς μας: ΕΟΤ, Turkish Airlines και το National Geographic Channel Ελλάδας και Τουρκίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.