Αρχική Αθλητικά “1st Acropolis Half Marathon” πρόσκληση εθελοντών

“1st Acropolis Half Marathon” πρόσκληση εθελοντών

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών και Αθλητικών  Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) διοργανώνουν στις 20 Μαΐου τον 1ο Ημιμαραθώνιο Ακρόπολις (21.100 μ.) και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου 8 και 3 χιλιομέτρων για άνδρες και γυναίκες και 700 μέτρων για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι εθελοντές της Αθήνας, οι οποίοι δίνουν δυναμικά το παρόν σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων, καλούνται για ακόμη μία φορά να δηλώσουν ενεργή συμμετοχή στη διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθωνίου Ακρόπολις και των παράλληλων αγώνων. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου της πρώτης αυτής  διοργάνωσης, που είναι η καθιέρωσή της ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στην Ελλάδα, αλλά και η προβολή τα πόλης της Αθήνας στο εξωτερικό με το κοινωνικό σύνθημα «Πάρε ανάσα, έλα να τρέξουμε την ιστορία της πόλης μας».

Σκοπός του Προγράμματος Εθελοντισμού 1st  Acropolis Half Marathon- Athens Run 2012, είναι να δώσει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών να συμμετέχουν με την προθυμία  και τον ενθουσιασμό τους στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες όλων των αγώνων. Οι τομείς που καλούνται να καλύψουν είναι εκείνος της επικοινωνίας, της περιόδου προετοιμασίας  (14 – 19 Μαΐου) και της ημέρας διεξαγωγής  των αγώνων (τεχνική υποστήριξη σε σημεία εκκίνησης, σταθμών, τερματισμού και απονομή).

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 11 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν με email στο volunteers.opanda@gmail.com.

Πληροφορίες:

Τμήμα Εθελοντισμού ΟΠΑΝ Δήμου Αθηναίων

Τηλ.: 210-3646857

Πηγή http://www.cityofathens.gr/node/20001

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.