Home Αθλητικά 1ος Αγώνας Stand Up Paddle Surfing Κέας 20 Μαϊου 2012 Βουρκάρι /...

1ος Αγώνας Stand Up Paddle Surfing Κέας 20 Μαϊου 2012 Βουρκάρι / Κέας (Τζιά)

Ο πρώτος αγώνας Κέας όρθιας σανιδοκωπηλασίας (S.U.P. Surfing ), θα διεξαχθεί στον κόλπο του Βουρκαριού την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαϊου 2012. Το S.U.P Surfing είναι ένα νέο άθλημα στον ελλαδικό χώρο που προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές αφού δεν προϋποθέτει ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση, είναι ατομικό και ομαδικό και το σημαντικότερο όλων, προσφέρεται ιδιαίτερα στις ελληνικές θάλασσες, για την διάσχιση παράκτιων αποστάσεων.
Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού είναι ο πλέον κατάλληλος για τη διοργάνωση αγώνων γνωριμίας με το S.U.P. Surfing. Για τον λόγο αυτό, ο Ναυτικός Αθλητικός  Όμιλος Κέας καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται, ερχόμενοι για Σαββατοκύριακο ή και για μονοήμερο στην Τζιά, να γνωρίσουν το άθλημα του Stand Up Paddle (S.U.P) Surfing. Ετσι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίδειξη τεχνικής και τον αγώνα αλλά και με κόστος 15€ να συμμετάσχουν σε αγώνες αρχαρίων που προβλέπεται να χαρίσουν πολύ κέφι και θετική διάθεση!
Παράλληλα, θα διατίθενται δωρεάν κανό και ιστιοπλοϊκά σκάφη optimist για τα παιδιά ενώ ειδικές τιμές προσφέρονται σε καταλύματα του νησιού.
Τα έπαθλα των αγώνων για τους νικητές είναι δωρεάν διαμονές  στην Τζιά, για δύο άτομα, με μεταφορικά, ποτά, γεύματα και θαλάσσια σπορ καθώς και πολλά ακόμη δώρα –εκπλήξεις, για τους υπόλοιπους νικητές. Για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σ’ένα νησί με πολλές ομορφιές, μία μόλις ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου.
 Πέραν των χορηγών της διοργάνωσης η προσπάθεια πλαισιώνεται κι από μεγάλη μερίδα των επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας ενώ ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας. Πρόκειται για μία σύμπραξη δυνάμεων με στόχο την προβολή του νησιού και την αντιμετώπιση της κρίσης με τρόπο δυναμικό και καλοκαιρινό!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής www.keasportsclub.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.