Αρχική Συνέδρια Στην Αθήνα την Παρασκευή οι κορυφαίοι Γερμανοί Tour Operators στο ετήσιο workshop...

Στην Αθήνα την Παρασκευή οι κορυφαίοι Γερμανοί Tour Operators στο ετήσιο workshop του Γερμανικού Media Group FVW

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων Tour Operators της Γερμανίας πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή στις 4 Μαΐου στην Ελλάδα, το ετήσιο workshop του κορυφαίου τουριστικού ειδησεογραφικού Οργανισμού της Ευρώπης FVW, εκδήλωση στην οποία συνδιοργανωτής είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με την αρωγή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Το workshop επελέγη να λάβει χώρα στην Αθήνα, με σκοπό να δοθεί το μήνυμα στους προσκεκλημένους γερμανούς επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του FVW, ότι η πρωτεύουσα, ως η πρώτη αντανάκλαση της χώρας, δεν κλυδωνίζεται, ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένας  εξαιρετικά ελκυστικός τουριστικός προορισμός.
Αυτή η πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε. εντάσσεται σε σχέδιο δράσης άμεσης απόδοσης, που επικεντρώνεται  στις αγορές που παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση στις κρατήσεις, όπως εν προκειμένω στην Γερμανική. Στο workshop,  γερμανοί tour operators  και διοργανωτές συνεδρίων θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί με τους έλληνες ξενοδόχους και εκπροσώπους τουριστικών φορέων στρατηγικές ενίσχυσης της τουριστικής ζήτησης από τη Γερμανία τόσο συνολικά για το ελληνικό τουριστικό προϊόν όσο και για τις εξειδικευμένες τουριστικές αγορές.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες Γερμανοί σύνεδροι θα περιηγηθούν στο κέντρο της  Πρωτεύουσας και θα ακολουθήσει επίσκεψη  στην Πελοπόννησο,  ώστε να γνωρίσουν  από κοντά νέες  τουριστικές  και πολιτιστικές υποδομές.

Μέτρα αποκατάστασης της ευνομίας στο κέντρο της Αθήνας
Την ίδια ώρα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος,  εκφράζοντας την ευαρέσκεια των μελών του, ξενοδόχων της Αθήνας, χαιρετίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης της τουριστικής λειτουργίας στο κέντρο της πόλης,  στις οποίες εντάσσεται και η  λειτουργία του πρώτου κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.
Η αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης με την δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών, που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων, η γρήγορη εξέταση και διεκπεραίωση  των αιτημάτων ασύλου  και η συστηματική αστυνόμευση του κέντρου της πόλης σε 24ωρη βάση , είναι απαραίτητες  ενέργειες που η πολιτεία επιβάλλεται να επιταχύνει , ώστε να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης.
Το Ξ.Ε.Ε. ευελπιστεί ότι  τα μέτρα που λαμβάνονται, έστω και καθυστερημένα, για τη διαχείριση του διογκωμένου παράνομου μεταναστευτικού ρεύματος προς τη χώρα μας, θα συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο από όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαϊου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.