Αρχική Τουρισμός Οι Σκανδιναβοί θα σώσουν φέτος τον τουρισμό στα Χανιά

Οι Σκανδιναβοί θα σώσουν φέτος τον τουρισμό στα Χανιά

Tα Χανιά, αν και ακριβά με μέτριες υποδομές, αποτελούν τον μεγαλύτερο σκανδιναβικό καλοκαιρινό προορισμό, σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της TUI Nordic που οργανώνει τουριστική ημερίδα αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Minoa Palace στον Πλατανιά, έχει πάνω απο 120.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων.

Στην ανακοίνωση της TUI αναφέρεται:

“O όμιλος της TUI Nordic που δραστηριοποιείται στις τρεις σκανδιναβικές χώρες και στη Φινλανδία και διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ημερίδα, απευθυνόμενος στους συνεργαζόμενους ξενοδόχους, με σκοπό την ενημερώσή τους για το τουριστικό γίγνεσθαι, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας γίνεται η βράβευση ανά κατηγορία και με βάση αντικειμενικό σύστημα, των καλύτερων ξενοδοχείων και παρουσιάζεται η θέση της εταιρείας σε σχέση με τους ανταγωνιστές, οι εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και οι ενδεχόμενες προοπτικές για το μέλλον.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα Χανιά αποτελούν το μεγαλύτερο σκανδιναβικό καλοκαιρινό προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο και η TUI Nordic, έχει πάνω από 120. 000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων, διεκδικώντας τις περισσότερες χρονιές την πρωτιά στις χώρες δραστηριοποίησης.

Το 2012 για πρώτη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας δραστηριοποιείται στην ανατολική Κρήτη. Η δύσκολη οικονομική, τουριστική και μιντιακή συγκυρία που διανύουμε, αποτελεί βασικό λόγο για τον οποίο επιβάλλεαι να δείξουμε ένα αυξημένο ενδιαφέρον, που ενδεχομένως παλιότερες εποχές να μην κρινόταν απαραίτητο.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση της ημερίδας δείχνει το έκδηλο ενδιαφέρον της διοίκησης του ομίλου της TUI. Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Ευρώπη και αποτελεί τιμή για τον τόπο, το αεροδρόμιο Χανίων να είναι ο βασικός τουριστικός προορισμός έστω και του προϊόντος Ήλιου Θάλασσας το οποίο προσφέρεται σε ανταγωνιστικούς προορισμούς, οικονομικότερα σε καλύτερη ποιότητα και με υποδομές μη συγκρινόμενες”.

Πηγή: www.cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.