Αρχική Κρουαζιέρες Μια Ονειρική Κρουαζιέρα με τους ONIRAMA

Μια Ονειρική Κρουαζιέρα με τους ONIRAMA

Κλείσε τα μάτια και άφησε το μυαλό  
Ξέχνα το αύριο, αρχίζει ο χορός!

Η Louis Hellenic Cruises  οργανώνει την Παρασκευή 1η Ιουνίου μία μοναδική μουσική κρουαζιέρα στο Louis Olympia,  το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της που δρομολογείται για πρώτη φορά φέτος από τον Πειραιά, με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα ONIRAMA που θα πραγματοποιήσει μια ονειρική συναυλία εν πλω.  

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της μαγευτικής τετραήμερης κρουαζιέρας που η Louis Hellenic Cruises πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή με προορισμούς την κοσμοπολίτικη Μύκονο, τη γραφική Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι) και τη σαγηνευτική Σαντορίνη, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία ONIRAMA  και να «ταξιδέψουν» μουσικά, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση. Το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μία αποκλειστική εν πλω συναυλία  και θα απογειώσουν τους επιβάτες με τις επιτυχίες τους, το πάθος και την ενέργειά τους.

Οι ONIRAMA έχουν καταγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία δέκα ετών με τεράστια διαχρονικά hits και μια μοναδική επικοινωνία με το κοινό. Έχουν συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καταξιωμένους και αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ως το Καλύτερο Συγκρότημα της χρονιάς τόσο στα Mad Video MusicAwards όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status.

Η Ονειρική κρουαζιέρα του Louis Olympia με τους ONIRAMA αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση της Louis Hellenic Cruises και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μία σπάνια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή.  Σαλπάρετε μ’ ένα τηλεφώνημα στο 210 4583499 ή μ’ ένα κλικ στο  HYPERLINK “http://www.louiscruises.com” www.louiscruises.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.