Αρχική Αεροπορικά Νέα Ελκυστικότερος ο τερματικός σταθμός για τους επιβάτες της Germanwings στη Βουδαπέστη!

Ελκυστικότερος ο τερματικός σταθμός για τους επιβάτες της Germanwings στη Βουδαπέστη!

GermanwingsΑπό σήμερα, 30 Μαΐου 2012 η Germanwings προσφέρει στους επιβάτες της ένα πολύ ελκυστικότερο περιβάλλον στη Βουδαπέστη/ μετακόμιση από το Τerminal I στο σύγχρονο Terminal 2B.

Τα νέα από τη Germanwings είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν για τη Βουδαπέστη με την αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρία: Από τις 30 Μαΐου 2012 η αεροπορική εταιρία μετακομίζει από το παλαιότερο κτίριο του Terminal 1 στο σύγχρονο Terminal 2B στο τοπικό αεροδρόμιο Liszt Ferenc.

Το κτίριο του τερματικού σταθμού κτίστηκε το 1985 και χρησιμοποιούνταν ως αποκλειστικό κτίριο check in της κρατικής εταιρίας Malév πριν την πτώχευσή της. Εν τω μεταξύ, ολόκληρη η εναέρια κυκλοφορία που αφορά τις χώρες εντός συνθήκης Schengen αντιμετωπίζεται από αυτό το πολύ πιο σύγχρονο κτίριο. Παράλληλα και  η μητρική εταιρία της Germanwings, η Lufthansa θα εξυπηρετεί τους επιβάτες της από το νέο τερματικό σταθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.