Αρχική Εκθέσεις The Greek Monsters στο Μουσείο Μπενάκη

The Greek Monsters στο Μουσείο Μπενάκη

Η Beetroot Design Group, το γραφείο οπτικής επικοινωνίας από τη Θεσσαλονίκη, που απέσπασε την υψηλότερη διάκριση στο χώρο του επικοινωνιακού design παγκοσμίως (red dot Agency of the Year) και το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζουν και σας προσκαλούν στην έκθεση της Beetroot: “The Greek Monsters” που ύστερα από την τεράστια επιτυχία της σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Με αφορμή την εξαιρετικά σημαντική ελληνική πρωτιά, το Μουσείο Μπενάκη θα φιλοξενήσει «τα ελληνικά τέρατα» στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από τις 26 Απριλίου – έως και τις 29 Ιουλίου του 2012.

Με τα «Ελληνικά Τέρατα» η Beetroot, επιχειρεί να αντιστρέψει -με χιούμορ- την κακή πολιτικό-οικονομική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα οικουμενικές φιλοσοφικές βάσεις και πρακτικές του σύγχρονου design. Χρησιμοποιώντας τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας με το διττό τους χαρακτήρα τόσο ως θύτες όσο και ως θύματα, τα “Greek Monsters” λειτουργούν ως τα πλέον σύγχρονα σύμβολα ενάντια στο ρατσισμό, την απλοποίηση και τον αποκλεισμό ενώ παράλληλα επικοινωνούν βασικές αρχές της δημιουργικότητας.

Η έκθεση The Greek Monsters στοχεύει στο να φωτίσει την πιο θετική πλευρά της σύγχρονης Ελλάδας.

“Το νου σας στα Τέρατα!”

Beetroot

Μουσείο Μπενάκη
Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, Τηλ.: 210 3453111
www.benaki.gr

Ώρες Λειτουργίας:
Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή: 10.00 – 18.00,
Παρασκευή, Σάββατο: 10.00 – 22.00, Δευτέρα, Τρίτη: κλειστά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.