Αρχική Αεροπορικά Νέα Lufthansa Group: Περισσότεροι επιβάτες το πρώτο τέταρτο του 2012

Lufthansa Group: Περισσότεροι επιβάτες το πρώτο τέταρτο του 2012

Οι αεροπορικές εταιρίες του Lufthansa Group διακίνησαν συνολικά 4,8% περισσότερους επιβάτες το πρώτο τέταρτο του 2012 από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Συνολικά, 21,9 εκατομμύρια επιβάτες επέλεξαν να ταξιδέψουν με Lufthansa, Austrian Airlines, Germanwings ή SWISS. Πέραν της αύξησης του αριθμού επιβατών για το πρώτο τρίμηνο, όλες οι αεροπορικές εταιρίες του Passenger Airline Group αύξησαν το μέσο συντελεστή πληρότητας των αεροσκαφών τους. Ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε σε επίπεδο Ομίλου κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες, σε 74,2%. Η χωρητικότητα αυξήθηκε κατά 2,6% και οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 4,4%.
Η Lufthansa Passenger Airlines διακίνησε συνολικά 15,8 εκατομμύρια επιβάτες το πρώτο τρίμηνο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 4,1% από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η χωρητικότητα αυξήθηκε κατά 1,6%, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,5%. Ο συντελεστής πληρότητας, αντίστοιχα, αυξήθηκε κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες σε 73,8% σε σύγκριση με το 2011. Το πρώτο τέταρτο, η SWISS διακίνησε περίπου 3,8 εκατομμύρια και η Austrian Airlines περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες.
Τα ποσοστά της Lufthansa Cargo μειώθηκαν σε ποσοστό 9,3% το πρώτο τετράμηνο του έτους, συγκριτικά με το δυναμικό πρώτο τέταρτο του 2011. Στη διάρκεια της περιόδου αυτής, η Lufthansa Cargo μετέφερε συνολικά 426 τόνους φορτίου και αλληλογραφίας. Η χωρητικότητα μειώθηκε κατά 8,2% συγκριτικά με τα περσινά επίπεδα, και ο συντελεστής πληρότητας μειώθηκε ελάχιστα, κατά 0,4 ποσοστιαίες μονάδες, στο 69,5%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.