Αρχική Αεροπορικά Νέα H Germanwings διευκολύνει τις κρατήσεις εισιτηρίων για την ερχόμενη χειμερινή περιόδο!

H Germanwings διευκολύνει τις κρατήσεις εισιτηρίων για την ερχόμενη χειμερινή περιόδο!

GermanwingsΥποδεχόμενη την άνοιξη, η Germanwings προετοιμάζεται ήδη για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν: Ήδη από την Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 ανακοινώθηκε  το πρόγραμμα δρομολογίων για την τουριστική περίοδο 2012/13 και οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω  της ιστοσελίδας www.germanwings.com με πολλές οικονομικές προσφορές. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά νέα δρομολόγια από τις τρεις βάσεις αναχώρησης, Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ. Οι ώρες πτήσεων έχουν βελτιστοποιηθεί, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον συχνότητες σε πολλά δρομολόγια.

Παράλληλα, για τον ερχόμενο χειμώνα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία διατηρεί τις συνδέσεις του μεγαλύτερου κόμβου της, Κολονίας/ Βόννης, με την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας και 2η μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας, τη Νάπολη. Ομοίως, παραμένει στο πρόγραμμα η πτήση προς Λονδίνο/ Heathrow, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, ενώ και το Ναντόρ του Μαρόκου και η Τύνιδα της Τυνησίας θα προσφέρονται για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν με πτήσεις από το Ρήνο.

Από τη Στουτγκάρδη θα διατηρηθούν για τον ερχόμενο χειμώνα τα επίσης νέα δρομολόγια προς Μπιλμπάο, Βρέμη, Βρυξέλλες, Λονδίνο/ Heathrow, Μιλάνο και Μάντσεστερ, παράλληλα με τις συνδέσεις της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας με Κατάνια/ Σικελίας και Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Τέλος, όλη τη φετινή χρονιά οι επιβάτες από το Ντόρτμουντ θα μπορούν εφεξής να ταξιδέψουν προς το παραθεριστικό νησί της Μαγιόρκα με τη Germanwings: Η Πάλμα ντε Μαγιόρκα παραμένει ένας χαμηλού κόστους προορισμός της Germanwings για το χειμώνα 2012/13.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.