Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Autohellas ATEE – ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2011

Autohellas ATEE – ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2011

Autohellas ATEEΑνακοινώνεται από την Εταιρεία ότι σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, την 24η Απριλίου 2012, το μέρισμα της χρήσης 2011 καθορίστηκε σε € 0,15 ανά μετοχή. Στο διανεμόμενο μέρισμα θα γίνει παρακράτηση φόρου με συντελεστή 25% βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, έτσι το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε € 0,1125 ανά μετοχή.

Από τις 30 Απριλίου 2012 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων (RecordDate), την Πέμπτη 3 Μάιου 2012.

Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους, ορίσθηκε η 9η Μάιου 2012.

Πληρώτρια Τράπεζα έχει ορισθεί η ALPHABANK, η οποία θα καταβάλλει το μέρισμα με τους ακόλουθους τρόπους :

  1. Στους χειριστές των δικαιούχων μετόχων (θεματοφύλακες – χρηματιστηριακές εταιρείες),στους οποίους έχουν παράσχει οι κ. Μέτοχοι σχετική εξουσιοδότηση.

  2. Στους ίδιους τους μετόχους, μέσω του δικτύου καταστημάτων της ALPHABANK, προσκομίζοντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και την εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας ΣΑΤ, όταν αυτοί :

– τηρούν τις μετοχές τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών),

– δεν έχουν παράσχει ή ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση είσπραξης του μερίσματος σε χειριστή.

Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφόσον προσκομίσει εκτός από τα ανωτέρω και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρχή.

Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος μέσω του δικτύου της ALPHABANK θα είναι σε ισχύ για ένα (1) έτος από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή έως την 9 Μάιου 2013).

Από την 10η Μαΐου 2013, το μέρισμα θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας μας Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά , 145 64.

Για κάθε πληροφορία οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210-6264256.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.