Αρχική Γευσιγνωσία Η Διαδραστική Πολυέκθεση «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» ανοίγει τις πύλες της

Η Διαδραστική Πολυέκθεση «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» ανοίγει τις πύλες της

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων δημιουργεί και καθιερώνει το θεσμό  της Διαδραστικής Πολυέκθεσης «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ».
Η επιτυχία ανανεώνεται στο θαυμάσιο χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ  από την Παρασκευή  20 έως την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. Οι επαγγελματίες του χώρου της γεύσης και το επιλεγμένο καταναλωτικό κοινό, θα πραγματοποιήσουν ένα πολιτισμικό και γευστικό ταξίδι, μέσα από επιλεγμένα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης από όλη την Ελλάδα.
Η μοναδική αυτή έκθεση πλαισιώνεται από ένα πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούν οι εκθέτες, παρουσιάσεις προϊόντων, επιλεγμένες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων, μαγειρικές εκδηλώσεις και τη πρώτη ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ. Στη δημοπρασία αυτή που θα διεξαχθεί με όλους τους κανόνες,  θα πάρει μέρος μόνο η αφρόκρεμα της Ελληνικής Οινοποιίας.
            Η καθιέρωση του «Διαγωνισμού Βράβευσης Προϊόντων» από τους επισκέπτες στα προϊόντα που κερδίζουν τις εντυπώσεις τους, είναι η δράση που επιβραβεύει και αναδεικνύει το προϊόν και τον παραγωγό του.
           Εκατόν σαράντα περίπου παραγωγοί και διανομείς παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε χωρισμένες γευστικές ενότητες: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, αλλαντικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζύμης, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φυτικά καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες και υπηρεσίες του χώρου.
            Η όλη εκθεσιακή πρωτοβουλία ανήκει στην εταιρεία ΑΤΟΥ, που φέτος συμπληρώνει την 30χρονή της παρουσία και αποτελεί συστατικό στοιχείο εγγύησης για την επιτυχή, προσεχή νέα διοργάνωση. (Τηλέφωνο γραμματείας: 2109576100).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.