Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Δήλωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για την απεργία...

Δήλωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για την απεργία της ΠΝΟ

ΝικητιάδηςΜε αφορμή την επικείμενη απεργία της Π.Ν.Ο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την ιδιότητα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού και ως Δωδεκανήσιος Βουλευτής, αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω έκκληση στη συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΝΟ να αναλογιστεί το τεράστιο βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει με τη 48ωρη απεργία της.
Να αναλογιστεί αν έχει το δικαίωμα να αποκλείσει χιλιάδες νησιώτες από την πρωτεύουσα της πατρίδας τους, και αν θεωρεί ορθό για οποιοδήποτε λόγο να τσακίζει την οικονομία μας που προσπαθεί να βρει ένα δρόμο ανάκαμψης. Να αναλογιστεί αν μπορεί να προκαλεί τόσα ρήγματα στον τουρισμό μας οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις και θέτοντας σε κίνδυνο τη σταθερή εργασία για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους στον τουρισμό.
Ετούτες τις δύσκολες ώρες, το βάρος της ευθύνης είναι πολύ μεγάλο και αντίστοιχη είναι και η οργή της συντριπτικής πλειοψηφίας των νησιωτών μας και των ασχολουμένων και απασχολουμένων στον τουρισμό.
Για άλλη μια φορά απευθύνω εκ μέρους όλης της Δωδεκανήσου, όλων των νησιωτών μας έκκληση στην ηγεσία της Π.Ν.Ο.
Βρείτε άλλο τρόπο να διεκδικήσετε το όποιο δίκιο σας. ΟΧΙ εξαφανίζοντας το δίκιο των νησιών μας και των ασχολουμένων με τον τουρισμό.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. VRISKO TIN DILOSI TOU IFIPOURGOU TOURISMOU PSIFOTHIRIKI MILONDAS PROTISTOS GIA TA DODEKANISA
    TI EKANE TO IPOURGIO POLITISMOU KAI TOURISMOU MEHRI SIMERA GIA NA APOFEHTHI AFTI I APERGIA KAI OLOI TORA TREHOUN PANIKOVLITI LOGO TON EKLOGON
    DROPI STO KARATOS POU MAS KOROIDEVI APO TO 1974 MEHRI KAI SIMERA OTI O TOURISMOS EINAI I MEGALITERI VIOMIHANIA MAS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.