Αρχική Τουρισμός Για 3η συνεχή χρονιά το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΧΤ Travel Services καλωσορίζει Group...

Για 3η συνεχή χρονιά το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΧΤ Travel Services καλωσορίζει Group Αυστραλών Βετεράνων και Απογόνων τους που έρχονται στην Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους προγόνους τους

Για 3η συνεχή χρονιά το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΧΤ Travel Services καλωσορίζει Group Αυστραλών Βετεράνων και Απογόνων τους που έρχονται στην Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους προγόνους τουςΓια 3η συνεχή χρονιά το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΧΤ Travel Services που ανήκει στο Zante Hospitality Group, καλωσορίζει Group Αυστραλών Βετεράνων και Απογόνων τους που έρχονται στην Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους προγόνους τους που έδωσαν τη ζωή τους ως Εθελοντές στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η 25η Απριλίου, έχει ορισθεί Ημέρα Μνήμης &  Εθνικής Εορτής στην Αυστραλία & τη Νέα Ζηλανδία, γνωστή ως ΑNZAC DAY (Australia & New Zealand Army Corps), αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει οι φίλοι μας, να είναι στην Ελλάδα για να κάνουν την παραδοσιακή Επιμνημόσυνη Δέηση στις 05:30 με το χάραμα της νέας μέρας ως είθισται, στο Κοιμητήριο των Συμμαχικών Δυνάμεων στο Παλαιό Φάληρο.
Η Χριστίνα Τετράδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου δήλωσε, «Τιμούμε την Φίλη Χώρα και Αυτούς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας, τόσο μακριά από την Πατρίδα τους  και ανιδιοτελώς. Τιμούμε και τους Απογόνους τους που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχονται να γνωρίσουν τον τόπο της μεγάλης θυσίας, διατρέχοντας την Ελλάδα από άκρου εις άκρον».          

Ο όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων “Zante Hospitality Group”, περιλαμβάνει το Τουριστικό Γραφείο XT Travel Services στην Αθήνα και τα Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα Best Western Zante Park και Best Western Galaxy στη Ζάκυνθο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.