Αρχική Εταιρικά Νέα Τα Καταστήματα αφορολογήτων, μαζί με Folli Follie και Setur, φορέας διαχείρισης του...

Τα Καταστήματα αφορολογήτων, μαζί με Folli Follie και Setur, φορέας διαχείρισης του Τουριστικού Λιμένα Μυτιλήνης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος αξιοποιώντας τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη του Διεθνούς Ανοιχτού Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την επιλογή φορέα διαχείρισης του Τουριστικού Λιμένα Μυτιλήνης επέτυχε τη βέλτιστη δυνατή δεσμευτική προσφορά, επ’ ωφελεία του Ελληνικού Δημοσίου. Ο κ. Αλιβιζάτος υπέγραψε την κατακύρωση του διαγωνισμού, με ετήσιο μίσθωμα  250.000 ευρώ για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Μυτιλήνης, για 40 χρόνια, βελτιώνοντας την αρχική οικονομική προσφορά του αναδόχου.
Ο ανάδοχος είναι η κοινοπραξία των εταιρειών «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.»  με δ.τ. “FOLLI FOLLIE GROUP”  & “SETUR SERVIS TURISTIK A.S” και θα αναλάβει την ομαλή και μακροχρόνια λειτουργία της μαρίνας Μυτιλήνης, η οποία θα συμβάλλει τόσο στην οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, όσο και στην τουριστική προβολή της Ελλάδας γενικότερα.
Θα ακολουθήσει υπογραφή της σύμβασης στη Μυτιλήνη στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.