Αρχική Εκθέσεις Στο μετρό της Μόσχας η τουριστική Κρήτη

Στο μετρό της Μόσχας η τουριστική Κρήτη

Στο Κρητικό περίπτερο στη ΜΙΤΤ ο Yurchihin

Στο Κρητικό περίπτερο στη ΜΙΤΤ ο YurchihinΜια σημαντική συμφωνία «έκλεισε» ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιφέρειάς του στη Μόσχα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «ΜΙΤΤ 2012 Ταξίδια και Τουρισμός»: τη διαφήμιση της Περιφέρειας Κρήτης επί ένα μήνα στο μετρό της Μόσχας, μέσω του οποίου καθημερινά μετακινούνται εκατομμύρια Μοσχοβίτες, με κόστος για τη διαφημιστική εκστρατεία 12000 ευρώ. 

Δεν είναι όμως μόνο το ηχητικό σποτ με τη φωνή του διασημότερου Ρώσου εκφωνητή, για την Ελλάδα που θα μεταδίδεται στο μετρό της Μόσχας, έχουμε κι άλλα καλά νέα από την έκθεση τουρισμού στη Μόσχα.

Στο περίπτερο, της Κρήτης, θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο ο ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτης, Θοδωρής Γιουρτσίσκιν (Γραμματικόπουλος), ο οποίος θα συμμετάσχει στα happenings που θα πραγματοποιηθούν, ενώ επίσης θα κληρωθούν και αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές.
Τα μηνύματα από την έκθεση στη Μόσχα δείχνουν ότι η κίνηση του τουριστικού ρεύματος στην Κρήτη και στην χώρα μας, θα είναι φέτος σαφώς ενισχυμένη, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις οι χορηγήσεις-εγκρίσεις visa από την Ρωσία για την Ελλάδα θα είναι αυξημένες έως 19%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.