Αρχική χιονοδρομικά κεντρα Ρεκόρ προσέλευσης στο χιονοδρομικό Παρνασσού

Ρεκόρ προσέλευσης στο χιονοδρομικό Παρνασσού

Ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ προσελεύσεων στην ιστορία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες και χιονοδρόμοι απόλαυσαν το φρέσκο χιόνι και τη λιακάδα στις πίστες του ΧΚΠ και σίγουρα θα ήταν πολλοί περισσότεροι αν την Καθαρά Δευτέρα δεν είχε χαλάσει ο καιρός.
Νέοι, μεγάλοι και παιδιά επιδόθηκαν σε χιονοδρομίες και χειμερινά σπορ άλλα και παιχνίδια στο χιόνι διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.
Και επειδή η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο ΧΚΠ σέβονται  όλους τους επισκέπτες του ΧΚΠ, επισημαίνεται ότι δεν παρατηρήθηκαν αναμονές και καθυστερήσεις ούτε στα εκδοτήρια ούτε στους αναβατήρες.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι ιδιαίτερα το Σάββατο και λόγω της καθιερωμένης πλέον ολοήμερης λειτουργίας του ΧΚΠ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και το ΧΚΠ  για τον Μάρτιο 2012 ετοιμάζουν σημαντικά πρωτότυπα και πρωτοποριακά events, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα και υπόσχονται σε όλους μεγάλες στιγμές ψυχαγωγίας και απόλαυσης στο χιόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.