Αρχική Ελλάδα Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κος Γεώργιος Νικητιάδης στη συνάντηση της ΕΗΜΑ...

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κος Γεώργιος Νικητιάδης στη συνάντηση της ΕΗΜΑ Ελλάδος – Κύπρου European Hotel Managers Association

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, η δεύτερη ετήσια συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΕΗΜΑ Ελλάδος–Κύπρου στο ξενοδοχείο Athens Plaza στην Αθήνα.
Την συνάντηση αυτή τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κος Γεώργιος Νικητιάδης με τον οποίο τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το ρόλο του επαγγελματικού ξενοδοχειακού «management» στο επιχειρηματικό περιβάλλον του τουρισμού της χώρας που είναι γεμάτος προκλήσεις.  Επισημάνθηκε από όλους η ανάγκη μεγαλύτερης εξωστρέφειας της ΕΗΜΑ ώστε να βοηθήσει με την πολύτιμη τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία των μελών της στην αποτελεσματική προβολή της χώρας στο εξωτερικό και στην έξοδο της από τα  αδιέξοδα που προκύπτουν στην τουριστική βιομηχανία.
Η ΕΗΜΑ Ελλάδος-Κύπρου δεσμεύθηκε ότι θα δραστηριοποιηθεί άμεσα με δράσεις για την βελτίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό ξεκινώντας από το ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Βιέννη από 29 Μαρτίου έως 1 Απριλίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν 300 Γενικοί Διευθυντές εκπροσωπώντας τα καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων της Ευρώπης.   Επιπλέον η ΕΗΜΑ μέσω του προεδρείου της, έθεσε τις υπηρεσίες της μελών της στην διάθεση της πολιτείας.

Σύντομο Προφίλ ΕΗΜΑ:   Η ΕΗΜΑ αποτελείται από επαγγελματίες Γενικούς Διευθυντές ξενοδοχείων 5 αστέρων οι οποίοι φροντίζουν σταθερά να βελτιώνουν τα προσόντα τους και αυτά του προσωπικού τους με σκοπό να διατηρούν ή να βελτιώνουν τα πρότυπα και επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους πελάτες τους. Η ΕΗΜΑ αυτή την στιγμή απαρτίζεται από 440 μέλη σε 30 ευρωπαικές χώρες αντιπροσωπεύοντας 350 ξενοδοχεία, 90.000 δωμάτια, 70.000 εργαζόμενους και ένα συνολικό κύκλο εργασιών περίπου € 6 δις το χρόνο.
Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στην Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφότητας.  Τα ιδρυτικά μέλη πίστευαν σθεναρά ότι η εξυπηρέτηση είναι το θεμελιώδες αξίωμα της ποιοτικής φιλοξενίας.  Η προσωπική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί της σταθερότητας και χωρίς αυτή τα ξενοδοχεία πολυτελείας δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Η ΕΗΜΑ συνεργάζεται στενά με αναγνωρισμένου κύρους τουριστικές σχολές όπως το Ecole Hoteliere de Lausanne, The Glion Institute of Higher Education, Cornell και Stenden Universities και προσπαθεί να εδραιώσει μεγαλύτερη επικοινωνία με άλλες σημαντικές τουριστικές σχολές  στην Ευρώπη.  Επί τούτου η ΕΗΜΑ απονέμει ένα ετήσιο βραβείο σε καταξιωμένους φοιτητές από το Ecole Hoteliere de Lausanne και το  The Glion Institute of Higher Education.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.