Αρχική Εκθέσεις Ο Ε.Ο.Τ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2012, 7– 11 Μαρτίου 2012

Ο Ε.Ο.Τ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2012, 7– 11 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή του Ε.Ο.Τ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2012, 7– 11 Μαρτίου 2012Τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, από 7 έως 11 Μαρτίου 2012, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Γιώργος Κολέτσος.

Η ΙΤΒ Berlin, αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την τουριστική βιομηχανία και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό εκθετών από όλο τον κόσμο.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ κ. Γιώργος Κολέτσος υποδέχθηκαν στο ελληνικό περίπτερο μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο του Βερολίνου κ. Klaus Wowerei και τον Πρόεδρο της Messe Berlin GmbH κ. Raimund Hosch.

Ο  Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ, κ. Γιώργος Κολέτσος, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και γερμανικά Μ.Μ.Ε, προκειμένου να ενισχύσει την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος στη γερμανική αγορά και την μέγιστη δυνατή προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ανάμεσα στο πλήθος συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γιώργος Κολέτσος ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι συναντήσεις με τους C.E.O των μεγαλύτερων Tour Operators, TUI, Thomas Cook Group και REWE.

Παράλληλα έδωσε πλήθος συνεντεύξεων σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης όπως τους τηλεοπτικούς σταθμούς RTL και Sonneklar TV, Pro Sieben & SAT1, τον ραδιοφωνικό ARD-WDR, το μεγαλύτερο επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό της Γερμανίας FVW, την εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, τονίζοντας την ασφάλεια της Ελλάδας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γερμανικό λαό για την στήριξη που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ανάπτυξη της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.