Αρχική Τεχνολογία Οι Online κρατήσεις αντιπροσωπεύουν πλέον περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων...

Οι Online κρατήσεις αντιπροσωπεύουν πλέον περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη

Οι Online κρατήσεις από πέρυσι αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με τη IPK International. Όμως, στη μεγαλύτερη αγορά Τουρισμού, τη Γερμανία, συνεχίζουν να κυριαρχούν, οι πωλήσεις μέσω των Γραφείων Ταξιδείων.
Η IPK επίσης αναφέρει ότι το 55% του συνόλου των κρατήσεων στην Ευρώπη έγινε πέρυσι online, αυξημένη 15% από το 2010.

Πολλές από τις online κρατήσεις ήταν μέσω των Websites των Γραφείων Ταξιδείων. Η IPK στην έρευνά της αναφέρει ότι το 49% των online κρατήσεων έγιναν μέσω των Websites των Γραφείων Ταξιδείων .

Την ίδια στιγμή η GfK επιβεβαίωσε ότι εξακολουθούν να κυριαρχούν στη γερμανική αγορά οι κρατήσεις μέσω των Γραφείων Ταξιδείων. Η GfK ανέφερε πως στα γερμανικά πρακτορεία οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 11% το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο και online πωλήσεις έως και 10%, αν και τελευταία ζήτηση έχουν τα πακέτα με  «σημαντικά χαμηλότερη» τιμή.

Εκπρόσωπος της GfK, δήλωσε: “Τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν τη μερίδα του λέοντος των πωλήσεων του τουρισμού στη Γερμανία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.