Αρχική Ξενοδοχεία Νέο Όνομα και Φιλοσοφία για το Creta Maris Beach Resort

Νέο Όνομα και Φιλοσοφία για το Creta Maris Beach Resort

Αλλάζει Φιλοσοφία λειτουργίας, αλλάζει Όνομα και καινοτομεί για μια ακόμα φορά το Νέο, αλλά από παλιά γνωστό, ξενοδοχείο Creta Maris, που ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 1η Απριλίου 2012.
Σε πρώτο επίπεδο, με το νέο όνομα Creta Maris Beach Resort, ενοποιούνται τα δύο ξενοδοχεία Creta Maris Convention & Golf Resort και Terra Maris Convention & Golf Resort σε μια μονάδα δυναμικότητας 675 δωματίων.
Η νέα φιλοσοφία του ξενοδοχείου εκφράζεται μέσα από 3 λέξεις. “Green Cretan All-Inclusive”. Τρείς λέξεις που σηματοδοτούν την πολιτική του ξενοδοχείου και σημαίνουν υψηλής ποιότητας All Inclusive υπηρεσίες, με σεβασμό στο περιβάλλον σε ένα αυθεντικά κρητικό ξενοδοχείο.
Η ξενοδοχειακή μονάδα καινοτομεί, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μαζί αυτές τις τρείς έννοιες, αλλά και με άλλο ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη λειτουργία του και για την κοινωνία της Κρήτης. Όλες οι προμήθειες του Creta Maris Beach Resort, πρωτίστως στον επισιτιστικό τομέα, γίνονται -στο μέγιστο βαθμό- από τοπικούς παραγωγούς. Με αγνά κρητικά υλικά, αρώματα, γεύσεις , αγάπη για την παράδοση και τον τόπο έχει δημιουργηθεί ένα γαστρονομικό ταξίδι, μέσα από το οποίο ο επισκέπτης του Creta Maris Beach Resort έχει την ευκαιρία να γευτεί όλη την ιστορία και την καθημερινότητα της Κρήτης.
Η εμπειρία αυτή όμως δε σταματά μόνο στο γαστρονομικό  ταξίδι. Ο φιλοξενούμενος έχει την ευκαιρία να ζήσει στιγμές από την πραγματική ζωή των Κρητικών στα χωριά. Μπορεί να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει σε χορούς, σε κρητικά γλέντια, στην παρέα της τσικουδιάς, στις διαδικασίες της τυροκομίας, κ.ά.
Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή συμμετοχής στα περιβαλλοντικά προγράμματα (Green Team) και παρακολούθησης των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων (ανακύκλωση, πάρκο ηλιακής ενέργειας, βιολογικός κήπος, κ.ά.) του Creta Maris Beach Resort.
Το Creta Maris Beach Resort , με παράδοση περισσότερων από 35 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας, επιστρέφει στις ρίζες του και σας προσκαλεί στη μαγευτική εμπειρία της κρητικής φιλοξενίας.
Το Creta Maris Beach Resort με μία ματιά
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.