Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Etihad Airways ξεκινά πτήσεις Κοινού Κωδικού με την Hainan Airlines

Η Etihad Airways ξεκινά πτήσεις Κοινού Κωδικού με την Hainan Airlines

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε πτήσεις κοινού κωδικού με την Hainan Airlines της Κίνας. Η συμφωνία ορόσημο είναι η πρώτη κοινού κωδικού της εταιρείας με αερομεταφορέα της Κίνας.  

Η Hainan Airlines τοποθετεί τον κωδικό «HU» στις πτήσεις της Etihad Airways από το Άμπου Ντάμπι προς το Πεκίνο, το Τσενγκτού και τη Σανγκάι, τρεις πόλεις της Κίνας που βρίσκονται σε κομβικό γεωγραφικά σημείο. Η συμφωνία περιλαμβάνει και τις πτήσεις που πραγματοποιεί η  Etihad Airways προς το διεθνές αεροδρόμιο του Χαρτούμ στο Σουδάν.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε πως η συμφωνία κοινού κωδικού με την Hainan Airlines είναι βασικό στοιχείο της εταιρείας όσον αφορά την στρατηγική της για την αγορά της Κίνας.  

«Η συμφωνία με την Hainan Airlines επεκτείνει το δίκτυό μας στην Κίνα και μας δίνει άμεση πρόσβαση στα εκατομμύρια των μελλοντικών ταξιδιωτών από την Κίνα στην Μέση Ανατολή και πέρα από την Αφρική. Επιπλέον, η συμφωνία ενέχει σημαντικές βάσεις για το αναπτυσσόμενο brand της Etihad Airways στην αγορά της Κίνας»

 «Θα συνεχίσουμε να διερευνούμε τις ευκαιρίες συνεργασίας με την Hainan Airlines και συγκεκριμένα θέλουμε μακροπρόθεσμα να συμπεριλάβουμε περισσότερους προορισμούς τόσο στο δίκτυο της Etihad, όσο και στο δίκτυο της Hainan».

Ο Πρόεδρος της Hainan Airlines, κ. Tai Li πρόσθεσε: «Η συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού με την Etihad Airlines θα ενδυναμώσει την ανάπτυξη της Hainan Airlines στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από αυτή τη συνεργασία και περιμένουμε πως με δημιουργικό τρόπο θα μπορέσουμε να αποδώσουμε τα οφέλη αυτής της συνέργειας στους πελάτες μας».

Η συμφωνία ενοποιεί επίσης τα προγράμματα προνομίων Etihad Guest και Fortune Wings Club προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κερδίσουν μίλια από τις πτήσεις και των δύο εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.