Αρχική Αεροπορικά Νέα Διαγωνισμός: “E- REDEEM AND WIN! ARE YOU IN?”

Διαγωνισμός: “E- REDEEM AND WIN! ARE YOU IN?”

Η AEGEAN γιορτάζει ένα χρόνο από την ημερομηνία λανσαρίσματος της ηλεκτρονικής υπηρεσίας εξαργύρωσης μιλίων, eticketaward, και επιβραβεύει τα μέλη του Προγράμματος Miles&Bonus με ένα μεγάλο Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας Miles&Bonus έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό και να συμπεριληφθούν στην κλήρωση για 10 εισιτήρια δύο ατόμων για οποιονδήποτε προορισμό της AEGEAN.

Για να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, αρκεί να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία eticketaward από τις 8 Μαρτίου έως και τις 23 Μαρτίου, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εξαργύρωσης μιλίων επιλέγοντας μια από τις πτήσεις του δικτύου της AEGEAN και να εκδώσουν ένα Εισιτήριο Εξαργύρωσης. Να ληφθεί υπόψη ότι στο διαγωνισμό κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει μία φορά.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 8 Μαρτίου 2012 και θα διαρκέσει έως και τις 23 Μαρτίου 2012. Η κλήρωση για την ανάδειξη των δέκα τυχερών θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου 2012.

Για τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Miles&Bonus – Ενότητα Διαγωνισμοί.

(http://el.aegeanair.com/milesandbonus/neaprosfores/prosfores/oroidiagonismou/)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.