Αρχική Εκθέσεις O Scott McCabe στην Αθήνα

O Scott McCabe στην Αθήνα

Athens Tourism Symposium (ATS 2012)Προσκεκλημένος ομιλητής στο 3ο επιστημονικό συνέδριο Athens Tourism Symposium (ATS 2012) (http://ats.conferences.gr) θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Nottingham, Scott McCabe. Πρόκειται για μία σημαντική προσωπικότητα της επιστημονικής κοινότητας του χώρου του τουρισμού και η ομιλία του θα έχει τίτλο “Turning the tide? UK travel and tourism trends for 2012 and their implications for Greece”.

Στην παρουσίασή του ο καθηγητής McCabe θα εξετάσει τις επίκαιρες τάσεις της βρετανικής τουριστικής αγοράς, θα αναλύσει τα στοιχεία που επηρεάζουν και χαρακτηρίζουν το σημερινό Βρετανό ταξιδιώτη και θα επισημάνει νέες επιμέρους αγορές που διαμορφώνονται στη χώρα του. Μέσα από αυτήν τη σκοπιά θα προσεγγίσει την κρίση που μαστίζει την Ευρωζώνη και θα εστιάσει στους ενδεδειγμένους τρόπους τουριστικού μάρκετινγκ που καλείται να αναπτύξει η Ελλάδα, προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Στο πλαίσιο του AthensTourismSymposium θα πραγματοποιηθεί επίσης Σεμινάριο με θέμα “Choosinganddevelopingyourresearchtopic: AhandsonworkshopforMSandPhDstudents” το οποίο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε υποψηφίους διδάκτορες. Συντονιστής θα είναι ο Dr. BrianKohn με τη συνεργασία του Dr. SotirisHji-Avgoustis, καθηγητές του IndianaUniversity.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στο πώς πρέπει να επιλέγεται η κατάλληλη διπλωματική εργασία ή το θέμα διατριβής και στη σημασία της διεξαγωγής μιας ολοκληρωμένης και εμπεριστατωμένης έρευνας. Η ενεργή συμμετοχή στο σεμινάριο ενθαρρύνεται ιδιαίτερα για φοιτητές.

To ATS 2012 οργανώνεται από το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου της Πάτρας και την Ηλιότοπος, παράλληλα με το συνέδριο IMIC 2012 (http://imic2012.conferences.gr) που φέτος έχει ως θέμα του «Τουρισμός και Γαστρονομία στο Προσκήνιο», και θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Φεβρουαρίου 2012, στο Athens Ledra Marriott. Οι συμμετέχοντες του ATS μπορούν να παρακολουθούν και τις εργασίες του IMIC και αντίστροφα.

Πληροφορίες: http://ats.conferences.gr και http://imic2012.conferences.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.