Αρχική Αεροπορικά Νέα O ACTA καταβάλει προσπάθειες για επιστροφή των χρημάτων για τα αεροπορικά εισιτήρια...

O ACTA καταβάλει προσπάθειες για επιστροφή των χρημάτων για τα αεροπορικά εισιτήρια της Malev

O ACTA καταβάλει προσπάθειες για επιστροφή των χρημάτων για τα αεροπορικά εισιτήρια της MalevO Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) με δελτίο τύπου 8 Φεβρουαρίου 2012, ενημερώνει το ταξιδεύον κοινό, ότι μετά την απόφαση για τερματισμό της αεροπορικής εταιρείας Malev

την περασμένη Παρασκευή, Ο ACTA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Διοργανωτών Ταξιδίων ECTAA, τον Διεθνή Οργανισμό Αερομεταφορών ΙΑΤΑ και τον αντιπρόσωπο της Malev στην Κύπρο για αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάζονται.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μέλη του ACTA θα καταβάλουν προσπάθειες για επιστροφή των χρημάτων για τα αεροπορικά εισιτήρια της Malev τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν, σύμφωνα και με τις οδηγίες της ΙΑΤΑ. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών αναμένονται μετά τις 23 Μαρτίου 2012. Προτρέπεται το ταξιδεύον κοινό να επικοινωνήσει με τον ταξιδιωτικό του πράκτορα μετά την πιο πάνω ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.