Αρχική Επικαιρότητα Anonymous: Έλληνες καταλαβαίνουμε τον πόνο και τα βάσανά σας!

Anonymous: Έλληνες καταλαβαίνουμε τον πόνο και τα βάσανά σας!

Anonymous: Έλληνες καταλαβαίνουμε τον πόνο και τα βάσανά σας!Λίγες μόνο ώρες αφότου προκάλεσε διαδικτυακό πανικό στην Ελλάδα «κατεβάζοντας» δεκάδες ιστοσελίδες κομμάτων, πολιτικών και κρατικών οργανισμών, η πιο διάσημη ομάδα hackers στον κόσμο ανέβασε στο You Tube ένα βίντεο στο οποίο απευθύνεται στους Έλληνες!

Στο μήνυμά τους αναφέρονται στα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Ελλάδα και εκφράζουν την συμπαράσταση τους στους πολίτες της χώρας.

«Έλληνες πολίτες. Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαστε λυπημένοι από τις καταστροφές γιατί στοιχίζουν στην Αθήνα και στους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν», αναφέρουν στην αρχή του μηνύματός τους.

Και συνεχίζουν: «Ωστόσο, τους καταλαβαίνουμε και αυτούς. Η κυβέρνηση δεν άκουσε αμέτρητες φορές τα αιτήματα των ανθρώπων. Έχει αρνηθεί να ακούσει τους ανθρώπους της και γι ‘αυτό στεκόμαστε δίπλα στους Έλληνες. Συναισθανόμαστε τον πόνο και τα βάσανά τους. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε, ενώ οι άνθρωποι είναι καταπιεσμένοι, λόγω των μέτρων λιτότητας που δεν θα τους ωφελήσουν. Γι ‘αυτό τασσόμαστε ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση. Τους έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές να σταματήσουν τις ενέργειές τους εναντίον του λαού. Τους έχουμε προειδοποιήσει να σταματήσουν να υποστηρίζουν αυτές τις περικοπές που θα βλάψουν την μεσαία και την κατώτερη τάξη. Δεν συμμορφώνονται. Οι δράσεις που πραγματοποιούνται σήμερα είναι το αποτέλεσμα αυτών που δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις μας».

«Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνες. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση, θα πρέπει να μας περιμένει…», καταλήγει το μήνυμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.