Αρχική Τοπικά Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού

Ίδρυμα Τηνιακού ΠολιτισμούΤο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012, το νεοδιορισθέν από τη Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (Π.Ι.Ι.Ε.Τ.) Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού (Ι.ΤΗ.Π.) συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, και παρόντων του κ. Ευαγγέλου Παρασκευά -Γκίζη  αντιπροέδρου Δ.Ε. Π.Ι.Ι.Ε.Τ., κ. Ιωάννου Πολατσίδη, Γενικού Γραμματέα Δ.Ε. Π.Ι.Ι.Ε.Τ., κ. Ευαγγέλου Σημαντήρη, Τακτικού Μέλους Δ.Ε. Π.Ι.Ι.Ε.Τ., κ. Γεωργίου Κουμεντάκη, μουσικοσυνθέτη, κ. Αντωνίου Μαραγκού, Δικηγόρου, και κ. Παναγιώτου Ρουμελιώτη, καθηγητού Παντείου Πανεπιστημίου, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ., την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία, σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφο 2 του Οργανισμού του Ι.ΤΗ.Π. (Φ.Ε.Κ. 1282/Β/2.10.2002).

Γενομένης μυστικής ψηφοφορίας και καταμετρηθέντων των ψηφοδελτίων και των ψήφων μετά την αποσφράγιση της κάλπης ανεδείχθησαν παμψηφεί :

Πρόεδρος, ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Αντιπρόεδρος, ο κ. Ευάγγελος Παρασκευάς Γκίζης.

Γενικός Γραμματέας, ο κ. Αντώνιος Μαραγκός.

Ταμίας, ο κ. Ιωάννης Πολατσίδης.

Τα λοιπά Μέλη είναι:

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Τήνου κ.λπ. νήσων κ. Δωρόθεος Β΄, ο κ. Γεώργιος Κουμεντάκης  και ο κ. Ευάγγελος Σημαντήρης.

Ο κ. Κουμεντάκης ορίσθηκε εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην 5μελή Καλλιτεχνική Επιτροπή του Ιδρύματος, ενώ στον Γ. Γραμματέα κ. Α. Μαραγκό ανατέθηκε η επιστασία της Βιβλιοθήκης και του ιστορικού αρχείου του Ι.ΤΗ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.