Αρχική Εκθέσεις Στις 6 Φεβρουαρίου το Συνέδριο της Sopexa: «Η τοπική διατροφική παράδοση ως...

Στις 6 Φεβρουαρίου το Συνέδριο της Sopexa: «Η τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής ανάπτυξης»

Λίγες μόνο μέρες απομένουν για την έναρξη του Συνεδρίου της SOPEXA GROUPE που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της  HORECA 2012, της Διεθνούς Έκθεσης για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό Ξενοδοχείων και Μονάδων Μαζικής Εστίασης, στις 6 Φεβρουαρίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Το Συνέδριο που φέρει τις αιγίδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Γαλλίας και της Ελλάδας, πλαισιώνουν  διακεκριμένοι  Έλληνες και Γάλλοι ομιλητές από τον κλάδο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι από οργανισμούς και φορείς που συνδέονται με την Αγροτική Ανάπτυξη και τον Τουρισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κα Κωνσταντίνα Μπέη και ο Γενικός Διευθυντής Γ. Εφαρμογών & Έρευνας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δρ. Ανδρέας Κατζηλάκης.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρία πάνελ συζήτησης με ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία όπως: καλές πρακτικές αξιοποίησης της τοπικής γαστρονομίας ως εργαλείο ανάπτυξης του τουρισμού, η διατροφική παράδοση ως μέσο ανάδειξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο ρόλος των επαγγελματιών του κλάδου HORECA στην ανάπτυξη του τοπικού γαστρονομικού τουρισμού και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις εταιρίες του κλάδου, καθώς και η προώθηση και επικοινωνία της τοπικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Το Συνέδριο πρόκειται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες από τη βιομηχανία των τροφίμων, παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, αγροτικοί και τουριστικοί φορείς και επιμελητήρια, ξενοδόχοι, εστιάτορες και επαγγελματίες των επισιτιστικών επιχειρήσεων, καθώς και σπουδαστές σχολών τουριστικών επαγγελμάτων. Η είσοδος στο Συνέδριο είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA.

H SOPEXA ιδρύθηκε το 1961 από το Γαλλικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με σκοπό να υποστηρίξει τις διεπαγγελματικές ενώσεις στην προβολή και προώθηση των εθνικών αγροτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Σήμερα η εταιρία διαθέτει 50 χρόνια δυναμικής πορείας στο Marketing Τροφίμων, Ποτών και Lifestyle, ενώ το δίκτυό της δραστηριοποιείται σε 50 χώρες παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.sopexaconference2011.com” www.sopexaconference2011.com ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία τoυ Συνεδρίου HYPERLINK “http://www.artion.com.gr/”ARTION Conferences & Events: τηλ. (+30) 2310 257 802 (απευθείας γραμμή), (+30) 2310 272 275, fax: (+30) 2310 272 276, e-mail:  HYPERLINK “mailto:sopexaconference2011@artion.com.gr” sopexaconference2011@artion.com.gr.

Το Συνέδριο, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Γαλλίας, στηρίζουν έμπρακτα οι χορηγοί του. Μέγας Χορηγός: Εμπορική Τράπεζα. Χορηγοί: Santo Wines Αυθεντικά Προϊόντα Σαντορίνης, Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, LES CHEFS ML – Κέντρο Γαστρονομικών & Ξενοδοχειακών Σπουδών και Mobartia. Υποστηρικτές: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Τρόφιμα και Ποτά, Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο, Οίνος ο Αγαπητός, Hellenic Travelling και diet up.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.