Αρχική Εκθέσεις Στην ΕΜΙΤΤ 2012, το Respond On Demand

Στην ΕΜΙΤΤ 2012, το Respond On Demand

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν τα στελέχη του Respond On Demand, από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο συμμετοχής  του, στην ΄Εκθεση Τουρισμού ΕΜΙΤΤ 2012. Το σταντ του Respond On Demand και των Top Peak Hotels, βρισκόταν στο Περίπτερο 2 της έκθεσης , όπου στεγαζόταν όλες οι διεθνείς συμμετοχές.
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ΕΜΙΤΤ,  η οποία πέρα από τις πολλές συμμετοχές παρουσίασε εντυπωσιακή επισκεψιμότητα, διανεμήθηκε  το cd με προτεινόμενα ξενοδοχεία – μέλη του Respond On Demand στους τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν και ο χάρτης με τα προβαλλόμενα ξενοδοχεία – μέλη του,  στο κοινό της έκθεσης.

Στη φετινή παρουσία του, το Respond On Demand, συνοδευόταν  κι από ένα από τα πλέον αξιόλογα ελληνικά ξενοδοχεία, που έχει εμπιστευθεί την προβολή του στην πλατφόρμα, από την αρχή της πορείας της και είναι πλέον και μέλος των Top Peak Hotels. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στον Κάμπο της Χίου και ξεχωρίζει για την μοναδικότητα του. Είναι το Argentikon Luxury Suites, o manager του οποίου κ. Γιώργος Φωκάς, πραγματοποίησε σειρά επαφών με τους εκθέτες αλλά και τους εμπορικούς επισκέπτες της ΕΜΙΤΤ.
Επόμενος σταθμός του Respond On Demand, η έκθεση  ΙΤΒ στο Βερολίνο στις αρχές Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.