Αρχική Ξενοδοχεία Ρομαντικές Προσφορές Φεβρουαρίου

Ρομαντικές Προσφορές Φεβρουαρίου

Grecotel Ρομαντικές Προσφορές ΦεβρουαρίοΜοναδικές στιγμές αγάπης στα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

Καλώς Ορίσατε στον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου & στα πιο ρομαντικά σαββατοκύριακα που ετοιμάσαμε για εσάς! Στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και με το motto Love is the Answer, αγαπημένα ξενοδοχεία γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς φυσικά με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Μοναδικές προτάσεις διαμονής για όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή και δείπνο με ειδικό μενού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε συνδυασμό με εκπτώσεις 40% σε όλες τις θεραπείες Spa είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουμε για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Στην πρωτεύουσα σας προτείνουμε το King George Palace με θέα την Ακρόπολη, από 159€ το δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ή το ρομαντικό Vouliagmeni Suites παραλιακά από 100€ ανά διανυκτέρευση. Στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη επιλέξτε το Makedonia Palace από 110€ το δωμάτιο με πρωϊνό. Στη γοητευτική Θράκη θα σας φιλοξενήσει το Astir*Egnatia Alexandroupolis από 80€ το δωμάτιο ενώ στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου θα σας φροντίσουν οι άνθρωποι του Larissa Imperialσε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό από 80€.

Αφεθείτε στην αγκαλιά των αγαπημένων σας δίπλα από το αναμμένο τζάκι, πείτε ‘σ’ αγαπώ’ υπό το φως των κεριών ενός ειδυλλιακού δείπνου, χαλαρώστε με μια αναζωογονητική θεραπεία στα Spa των ξενοδοχείων και ζήστε ένα αξέχαστο ρομαντικό διάλλειμα, που η ανάμνησή του θα σας κάνει πάντα να χαμογελάτε…

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη εξυπηρετεί  το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 210 7280404.


Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο και τον έρωτα…

because‘Love is the answer’!

♥ KingGeorgePalace

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος ένα ξενοδοχείο-μύθος, μέλος των Leading Hotels of the World σας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

από 159 €
το δίκλινο δωμάτιο την ημέρα με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.(Η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους, ισχύει για όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, βάσει διαθεσιμότητας)

Valentine’s Package 14/02/2012

Περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο

  • Το δείπνο 5 πιάτων ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου για 2 άτομα στο εστιατόριο Tudor Hall με την ανυπέρβλητη θέα στην Ακρόπολη (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

  • Καθημερινά, πλούσιος πρωινός μπουφές στο εστιατόριο Tudor Hall με την ανυπέρβλητη θέα στην Ακρόπολη

  • Προσφορά καλωσορίσματος με 2 ποτήρια σαμπάνιας, ένα μπουκάλι κρασί και σοκολατακια στο δωμάτιο κατά την άφιξη

  • Έκπτωση 10% σε όλες τις επισιτιστικές καταναλώσεις στα εστιατόρια Tudor Hall  & T-Palace

  • Έκπτωση 40% στα body & soul elixir therapies στο Spa του ξενοδοχείου

  • Δωρεάν αναβάθμιση στον επόμενο τύπο δωματίου, αναλόγως διαθεσιμότητας

  • Δωρεάν late check out την ημέρα αναχώρησης μέχρι τις 16:00, αναλόγως διαθεσιμότητας

  • Δωρεάν είσοδος στο Health Club του ξενοδοχείου

  • Δωρεάν ασύρματο internet

περιλαμβάνει όλους τους φόρους και ισχύει για τις 14 Φεβρουαρίου 2012 βάσει διαθεσιμότητας.

Τιμή πακέτου από: 239€

Τηλ. επικοινωνίας: 210 3222210

♥ MakedoniaPalace

Το ξενοδοχείο σύμβολο της Θεσσαλονίκης, πάνω στην πανέμορφη παραλία με θέα στον Λευκό Πύργο και την Παλιά Πόλη αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ρομαντικές αποδράσεις.

από 110 €
το δίκλινο δωμάτιο την ημέρα με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. (Η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους, ισχύει για όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου βάσει διαθεσιμότητας)

Valentine’s Package
Περιλαμβάνει:

– Διαμονή σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο

– Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ

– Το δείπνο του Αγ. Βαλεντίνου στο κεντρικό εστιατόριο για 2 άτομα (δεν περιλαμβάνει τα ποτά)

περιλαμβάνει όλους τους φόρους και ισχύει για τις 14 Φεβρουαρίου 2012 βάσει διαθεσιμότητας.

Τιμή πακέτου από: 145 €

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 897197

♥ Astir*EgnatiaAlexandroupolis

Στη γεμάτη εικόνες Θράκη, τοποθετημένο μέσα σε καταπράσινη έκταση πευκοδάσους και δίπλα στη θάλασσα το ξενοδοχείο-boutique, σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές γιορτής.

από 80 €

το δίκλινο δωμάτιο την ημέρα με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. (Η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους, ισχύει για όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, βάσει διαθεσιμότητας)

Τηλ. επικοινωνίας: 25510 38000

♥ LarissaImperial

Το ξενοδοχείο κόσμημα της Θεσσαλίας που συναρπάζει με την πρώτη ματιά… Μη χάσετε μια εμπειρία απόλυτης αναζωογόνησης για σας και το ταίρι σας στο Health Imperial Spa.

από 80 €
το δίκλινο δωμάτιο την ημέρα με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. (Η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους, ισχύει για όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, βάσει διαθεσιμότητας)

Τηλ. επικοινωνίας: 2410 687600

♥ VouliagmeniSuites

Στο απόλυτο προάστιο της αθηναικής ελίτ, τη Βουλιαγμένη, το VouliagmeniSuites υπόσχεται…’Suite’ dreams σε όσους ονειρεύονται μία αξέχαστη ρομαντική εμπειρία.

από 100 €

το δίκλινο δωμάτιο την ημέρα με πλούσιο πρωινό. (Η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους, ισχύει για όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, βάσει διαθεσιμότητας)

Valentine’s Package
Περιλαμβάνει:

– Διαμονή σε deluxe δίκλινο δωμάτιο θέα θάλασσα

– Πλούσιο πρωϊνό

– Το δείπνο του Αγ. Βαλεντίνου στο κεντρικό εστιατόριο για 2 άτομα (περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κόκκινο house wine),

περιλαμβάνει όλους τους φόρους και ισχύει για τις 14 Φεβρουαρίου 2012 βάσει διαθεσιμότητας.

Τιμή πακέτου από: 150 €

Τηλ. επικοινωνίας: 210 8964901

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.