Αρχική Πολιτισμός ΠΕΕΒ Ανοιχτή συζήτηση με ομιλητή τον dr. Sahin Alpay και θέμα ‘Turkish...

ΠΕΕΒ Ανοιχτή συζήτηση με ομιλητή τον dr. Sahin Alpay και θέμα ‘Turkish politics and economy under the government of Justice and Development Party’

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση με ομιλητή τον Dr. Sahin Alpay και θέμα ‘Turkish politics and economy under the government of Justice and Development Party’.
Ο Sahin Alpay σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας (1967) και στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης (1981). Από το 1982 μέχρι το 2001 εργάστηκε ως επιμελητής και αρθρογράφος σε μεγάλες εφημερίδες του ημερήσιου τουρκικού τύπου. Διετέλεσε διευθυντής στο Τουρκικό Ίδρυμα Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών (1992) και σύμβουλος του Deniz Baykal, αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (1993). Το 1998, ο Şahin Alpay ήταν επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Princeton, ενώ από το 2001 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Bahcesehir της Κωνσταντινούπολης. Συγχρόνως, αρθρογραφεί στην ‘Zaman’ και ‘Today’s Zaman’, τις εφημερίδες με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Τουρκία.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Καιρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο.
H ομιλία θα γίνει στα αγγλικά – είσοδος ελεύθερη
 
Το Navarino Network (ΝΝ)-Δίκτυο Ναυαρίνο ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και είναι μέλος της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος. Το ΝΝ είναι μία ανεξάρτητη, επιστημονική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με έδρα την Πλατεία Ναυαρίνου και στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Navarino Network.
Τ:2310-260322 F: 2310-260332

E: info@navarinonetwork.org, www.navarinonetwork.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.