Αρχική Εταιρικά Νέα Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services στηρίζει τα “Παιδικά Χωριά...

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services στηρίζει τα “Παιδικά Χωριά SOS”

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Royal Caribbean Cruises, Celebrity και Azamara Cruises, αποφάσισε στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ που ακολουθεί, να στηρίξει οικονομικά τα “Παιδικά Χωριά SOS”.

Πιο συγκεκριμένα ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator πρόκειται να προσφέρει 1 ευρώ ανά πελάτη από τις κρατήσεις σε προϊόντα κρουαζιέρας που θα πραγματοποιήσει για όλο το 2012 στα “Παιδικά Χωριά SOS” για να ενισχύσει τους σκοπούς του Σωματείου.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας του ταξιδιωτικού οργανισμού και μέσω της υποστήριξης των “Παιδικών Χωριών SOS” ο Navigator αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Σωματείο.

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η υποστήριξη προς τα “Παιδικά Χωριά SOS”, καθώς πρόκειται για ένα από τους σημαντικότερους οργανισμούς για τη χώρα μας, ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο και βοήθεια μέσα από τα προγράμματα που υλοποιεί για τα παιδιά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να ανακουφίσουμε έστω και λίγο τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.”

Τα Παιδικά Χωριά SOS αποτελούν έναν ενεργό πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά. Τα Παιδικά Χωριά SOS δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό, προσφέροντας την προστασία μιας νέας οικογένειας στα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Ως φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο όμως, χρειάζονται τη στήριξη όλων προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.