Αρχική General Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 34ο Ετήσιο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 34ο Ετήσιο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων

Πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Πέμπτη 2, Φεβρουαρίου, 2012, με μεγάλη επιτυχία, το 34ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Τους επίσημους προσκεκλημένους και συνέδρους καλωσόρισε με εισαγωγική ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χ. Λοϊζίδης, και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και τη Διευθύντρια Εμπορίου του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κα Ν. Κουλία, ενώ τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών τέλεσε ο Υπουργός Οικονομικών.

Το τελετουργικό μέρος των εργασιών του Συνεδρίου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, τόσο από την Κυβέρνηση, τη Βουλή και Ημικρατικούς Οργανισμούς, όσο και από φορείς οργανωμένων συνόλων του ιδιωτικού τομέα.

Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς του Συνεδρίου του οποίου το γενικό θέμα ήταν:

YEAR 2012: / ΕΤΟΣ 2012:
CRITICAL FOR THE LONG-TERM FUTURE OF CYPRUS TOURISM /
ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”

και υποδιαιρείτο στις ακόλουθες τέσσερεις παρουσιάσεις:

1.    HOTELSTARS UNION SCHEME /
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ HOTELSTARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
2.     THE VISION OF RYANAIR IN OPENING A NEW ERA
IN THE EVOLUTION OF CYPRUS TOURISM /
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ RYANAIR ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

3.     OUR EXPERIENCE FROM THE FIRST YEAR OF PEGAS TOURISTIK
OPERATION TO CYPRUS AND FUTURE PROSPECTS /
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ PEGAS TOURISTIK ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
4.    OPENING OUR SKY FOR A WIDER HORIZON – HOW TO OVERCOME EXISTING OBSTACLES TO UNTAP THE GREAT POTENTIAL AROUND US /
    ΔΙΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΣ – ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
    ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ

Κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κ. Καζαμίας, ο οποίος ευγενώς απεδέχθη την πρόσκληση του ΠΑΣΥΞΕ.

Το ίδιο θέμα τέθηκε επίσης στο μικροσκόπιο του κ. M. Luthe, CEO του GERMAN HOTEL ASSOCIATION – HOTELSTARS UNION και Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της HOTREC Hospitality Europe (HOTELS, RESTAURANTS & CAFES IN EUROPE), της κας M. Corrigan, Sales & Marketing Manager for Cyprus της RYANAIR, της κας Ir. Sadovaya, Deputy Advertising Director του PEGAS TOURISTIK της Ρωσίας, καθώς και του κ. K. Hassard, Executive Manager Commercial & Marketing της HERMES AIRPORTS. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή Ομιλητών ήταν ο κ. Αγγ. Λοϊζου, τέως Πρόεδρος του INTERNATIONAL SOCIETY OF HOSPITALITY CONSULTANTS (I.S.H.C.) – Συνεταίρου της PwC Cyprus.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν πάνω από 180 Ιδιοκτήτες, Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων, εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και άλλων επαγγελματικών φορέων από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώθηκε επίσης με μεγάλη επιτυχία από το Σύνδεσμο, σε διπλανή αίθουσα, για 20η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών για Ξενοδοχεία, με τη συμμετοχή εκλεκτών εκθετών. Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος έχει εκδόσει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ο Σύνδεσμος με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα Μέλη του.

Οι Επίσημοι Χορηγοί που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου είναι οι ακόλουθοι:

Ο Οίκος PwC Cyprus για το Συνέδριο, οι ΚΥΠΡΙΑΚΈΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΈΣ για την Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, η HERMES AIRPORTS LTD για το γεύμα, η Εταιρεία THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD για τα Διαλείμματα του Καφέ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τα Folders των Συνέδρων, η CYTA για τα Βadges των Συνέδρων και ως ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας και το Ξενοδοχείο HILTON PARK για τις υπηρεσίες και φιλοξενία που προσφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.