Αρχική Κρουαζιέρες Κρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises ακυβέρνητο στη μέση του Ινδικού Ωκεανού

Κρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises ακυβέρνητο στη μέση του Ινδικού Ωκεανού

Κρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises ακαθοδήγητο στη μέση του Ινδικού ΩκεανούΚρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises έπλεε ακυβέρνητο στη μέση του Ινδικού Ωκεανού μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο μηχανοστάσιο του.

Περισσότεροι από 1.000 επιβάτες και το πλήρωμα έμειναν αβοήθητοι επί του Costa Allegra, καθώς έπλεε ακυβέρνητο, 200 μίλια νότια-δυτικά του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών.

Δύο γαλλικές μηχανότρατες αλιείας έσπευσαν να δώσουν ισχύς έκτακτης ανάγκης μέχρι να φθάσουν ρυμουλκά τα οποία θα ρυμουλκήσουν το πλοίο προς την ασφάλεια.

Η γενική περιοχή όπου το κρουαζιερόπλοιο ήταν ακυβέρνητο – ανοικτά των ακτών της Τανζανίας – έχει δει επιθέσεων από Σομαλούς πειρατές, αλλά ποτέ δεν κατέλαβαν κρουαζιερόπλοιο.

Ο Claudio Izzi, Ιταλός πρόξενος στις Σεϋχέλλες, δήλωσε ότι ένα απόσπασμα ασφαλείας από εννέα Ιταλούς πεζοναύτες είναι επί του σκάφους και είναι “καλά εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να προστατεύσουν τους επιβαίνοντες”.

Εκπρόσωπος των Σεϋχελλών, Srdjana Janosevic πρόσθεσε: «Εάν πειρατές επιτεθούν, οι ένοπλοι φρουροί επί του σκάφους θα απαντήσουν. Αλλά όσο γνωρίζω, δεν έχουν παρατηρηθεί πειρατές στην περιοχή. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.