Αρχική Εταιρικά Νέα Η Transhotel ενδυναμώνει τη σταθερότητα της διεθνούς δραστηριότητάς της με αύξηση των...

Η Transhotel ενδυναμώνει τη σταθερότητα της διεθνούς δραστηριότητάς της με αύξηση των πωλήσεων κατά 15,8 % το 2011

TranshotelΗ παγκόσμια δραστηριότητα της εταιρείας αυξάνεται κατά 5,5%, ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές σημειώνουν αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 11% και οι αγορές της Αμερικής κατά 33%
● Η μέση τιμή των κρατήσεων αυξάνεται κατά 2,15%, στα 256,73 Ευρώ, και ο αριθμός κρατήσεων κατά 3,1% στο τελευταίο έτος.

Μαδρίτη, 15.02.2012. Ο συνολικός κύκλος εργασιών της Transhotel, Παγκόσμιου προμηθευτή τουριστικών υπηρεσιών, σημείωσε αύξηση που ξεπερνά το 5,5% κατά τη διάρκεια του 2011 συγκριτικά με το 2010. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της τάσης προοδευτικής αύξησης των πωλήσεων της εταιρείας, ακόμη και στο πλαίσια των οικονομικών δυσχερειών των ημερών..

Η βάση της συνεχούς αυτής αύξησης της Transhotel οφείλεται στη σημαντική προώθηση της διεθνούς  δραστηριότητας, που η εταιρεία αναπτύσσει την τελευταία δεκαετία καθώς βιώνει την ενδυνάμωσή της σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως επίσης και στην έντονη ανάπτυξη στις Ασιατικές Αγορές. Η θετική πορεία ανοδικού χαρακτήρα σε διεθνές επίπεδο, αντισταθμίζει τη στασιμότητα των πωλήσεων στην Ισπανία, όπου τα εσωτερικά οικονομικά προβλήματα της χώρας και η αποδυνάμωση της εσωτερικής κατανάλωσης αντικατοπτρίζονται στις πωλήσεις. Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτη η διατήρηση των μεγεθών πωλήσεων παρά την επιδείνωση που χαρακτηρίζει την Ισπανική οικονομία κατά το τελευταίο οικονομικό έτος.  

Συνεπώς, το στοίχημα της Transhotel για διεθνοποίηση της δραστηριότητάς της αποδίδει καρπούς, με μία αύξηση των πωλήσεων σε διεθνές επίπεδο της τάξεως του 15,81% κατά το 2011. Ανά περιοχή, η Αμερική αύξησε τις πωλήσεις κατά 33,08% με πολύ θετικά αποτελέσματα σε τρείς από τις κύριες αγορές της:  Αργεντινή (+40,94%), Μεξικό (+37,74%) και Βραζιλία (+20,66%). Στην περιοχή APAC (Ασία κ Ειρηνικός), στην οποία εντάχθηκε η Σιγκαπούρη κατά το τελευταίο έτος, αύξησε τις πωλήσεις κατά 201,7%, γεγονός που αποδεικνύει τις δυνατότητες μίας περιοχής στην οποία η εταιρεία πραγματοποίησε την πιο πρόσφατη εξάπλωσή της. Στις αγορές EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή κ Αφρική), Η αύξηση υπερβαίνει το 11%. Η Ιταλία και η Γαλλία – οι δύο πιο σημαντικές αγορές για την εταιρεία στην περιοχή – αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 9% η κάθε μία.

Όσον αφορά τις κρατήσεις που διεκπεραίωσε η Transhotel, αυξήθηκαν κατά 3,1% κατά το τελευταίο έτος, ενώ η μέση τιμή κράτησης αυξήθηκε στα 256,73 Ευρώ, αύξηση της τάξεως του 2,15% σε σύγκριση με το 2010.

Ο Χούλιο δε λα Κρούθ (Julio de la Cruz), CEO & Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Transhotel, υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την εταιρεία η υπέρβαση με σταθερή αύξηση κύκλου εργασιών, ενός έτους με τόσο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όπως αυτές που βιώσαμε το 2011.   “Αποδείξαμε την ικανότητά μας να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στο εξωτερικό. Εξακολουθεί να αποτελεί μία επιτυχημένη στρατηγική για να ξεπεράσουμε την κατάσταση οικονομικής κρίσεις που δεν επηρέασε εξίσου όλες τις χώρες. Ο στόχος για το νέο οικονομικό έτος είναι να διατηρήσουμε αυτή την τάση και να διευρύνουμε την εμπορική μας διείσδυση στις αγορές αυτές στις οποίες εντοπίζουμε την ύπαρξη μίας σημαντικής πορείας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.