Αρχική Φορείς Απλοποιείται η διαδικασία συμμετοχής στον δικτυακό τόπο της ΕΤΑΔ Α.Ε. – πρώην...

Απλοποιείται η διαδικασία συμμετοχής στον δικτυακό τόπο της ΕΤΑΔ Α.Ε. – πρώην ΕΤΑ

Απλοποιείται και διευκολύνεται η διαδικασία συμμετοχής στον  δικτυακό τόπο http://e-katalogos.etasa.gr της ΕΤΑΔ Α.Ε., στον οποίο μπορούν να ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι υπηρεσιών- προμηθευτές καθώς και να εγγράφονται για την υποστήριξη της εταιρείας  στην υλοποίηση υγχρηματοδοτούμενων και μη δράσεών της.
H ΕΤΑΔ αποφάσισε την τροποποίηση των όρων της  Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με γνώμονα τη απλοποίηση και διευκόλυνση της συμμετοχής, αλλά και τη διασφάλιση καλύτερου ανταγωνισμού και αποτελέσματος για την εταιρεία. Οι κυριότερες τροποποιήσεις αφορούν τα ακόλουθα σημεία:
Καταργείται η υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, πιστοποιητικών ποινικού μητρώου, καθώς και πιστοποιητικών περί μη πτώχευσης, αναγκαστικής διαχείρισης, κλπ. από τους ενδιαφερόμενους. Η σχετική υποχρέωση αντικαθίσταται στην παρούσα φάση από την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης, δεδομένου ότι για την ανάθεση οποιασδήποτε σύμβασης θα απαιτηθεί ούτως ή άλλως από τον εγγεγραμμένο στον Κατάλογο η προσκόμιση των παραπάνω δικαιολογητικών επικαιροποιημένων.  
Τροποποιείται ο όρος για την απόδειξη εμπειρίας των ενδιαφερομένων με την επέκταση σε πενταετία του διαστήματος κατά το οποίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκτελέσει δύο τουλάχιστον συμβάσεις (αντί της τριετίας), λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες στη χώρα τα τελευταία έτη που περιορίζουν τον κύκλο των ενδιαφερομένων.     
Απαλείφεται ο όρος για την προσκόμιση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης των υποβληθέντων συμβάσεων για πρακτικούς λόγους, καθώς πρόκειται για στοιχεία που μπορούν να προσκομισθούν κατά το στάδιο της ανάθεση οποιασδήποτε σύμβασης σε εγγεγραμμένους.
Οι ενδιαφερόμενοι που δεν μπόρεσαν να εγγραφούν σε κάποια κατηγορία με βάση τους όρους της παλαιάς Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, έχουν τη δυνατότητα να επανυποβάλουν τα δικαιολογητικά τους για οποιαδήποτε κατηγορία, για να κριθούν με τους όρους της νεότερης Πρόσκλησης. Όσες αιτήσεις ενδιαφερομένων δεν έχουν ακόμη εξετασθεί, θα αξιολογηθούν με τους νέους όρους και προϋποθέσεις, όπως περιγράφονται στη νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.