Αρχική Ξενοδοχεία Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές corporate στα ξενοδοχεία σύμφωνα με έρευνα της...

Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές corporate στα ξενοδοχεία σύμφωνα με έρευνα της Amex

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα της American Express οι τιμές corporate στα ξενοδοχεία θα αυξηθούν στις περισσότερες περιοχές του κόσμου το 2012.

H Αμάντα Kotenko, αντιπρόεδρος του Amex Business Travel, δήλωσε: “Οι τιμές θα αυξηθούν σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιών το 2012, άσχετα με την οικονομική αβεβαιότητα. “

Η έρευνα της Amex  σε περισσότερους από 2.000 ερωτηθέντες έδειξε ότι οι τιμές στις ΗΠΑ αυξήθηκαν μεταξύ 1,5% και 6,5%, κυρίως λόγω της ανάπτυξης του ΑΕΠ.

Ωστόσο, Kotenko είπε ότι υπήρχαν κάποιες εξαιρέσεις σε μέρη όπως το Ντιτρόιτ και το Φοίνιξ.

Επίσης αυξήσεις τιμών έγιναν στη Λατινική Αμερική κατά 1-6%, στην Ασία μέχρι 6-10%. .

Στην Ευρώπη, σημειώθηκε αύξηση 1-5%, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα ξενοδοχεία που προσπαθούν να επανέλθουν μετά την ύφεση. Ωστόσο, αυτό αντισταθμίστηκε από τις συνεχείς ανησυχίες για την οικονομία και τις ανησυχίες σχετικά με το ευρώ.

Η Μέση Ανατολή βλέπει αυξήσεις ποσοστό 1-3%.

Η Kotenko τόνισε πως η  Amex αναμένει αύξηση του αριθμού των συνεδρίων στο τρέχον έτος, αλλά πρόσθεσε: “. Θα είναι πιθανότερα μικρότερα, σε κοντινές αποστάσεις και δυνητικά πιο κοντά στη φύση”

Το επόμενο έτος θα δούμε αυξήσεις σε κοντινούς αεροπορικούς ναύλους μετά την απορρόφηση της Bmi από την British Airways.

“Βλέπουμε ανάπτυξη υψηλότερη από το μέσο όρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της έλλειψης ανταγωνισμού στην αγορά.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.