Αρχική Εκδηλώσεις 1-3 Μαρτίου 2012 τα LOGI.C 2012 ανανεώνουν το ραντεβού τους με την...

1-3 Μαρτίου 2012 τα LOGI.C 2012 ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά!

1-3 Μαρτίου 2012 τα LOGI.C 2012 ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά!Με δεδομένο το κύρος τους ύστερα από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις, οι πολύ-ημερίδες LOGI.C δίνουν και πάλι ραντεβού με την αγορά μεταξύ 1-3 Μαρτίου 2012 στην Αίγλη Ζαππείου.
Τα Logistics Conferences που διοργανώνει η o.mind Creatives, και υποστηρίζουν τα περιοδικά Supply Chain & Logistics και Cargo Plus, αλλά και το www.supply-chain.gr, αναμένεται να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην αγορά σε μια περίοδο εσωστρέφειας, αναδεικνύοντας ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αναφορικά με την Στρατηγική Διαχείριση της Κρίσης στο σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Στις τρεις ημέρες των πολύ-ημερίδων LOGI.C 2012, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, θεσμικοί και πολιτειακοί παράγοντες θα συναντηθούν και θα λάβουν μέρος σε παράλληλα round tables, workshops, ημερίδες, επιχειρώντας να εντρυφήσουν σε όλα τα σημαντικά και επίκαιρα θέματα της αγοράς των Logistics, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Εμπορευματικών Μεταφορών, ανάγοντας τις πολύ-ημερίδες LOGI.C σε έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων του κλάδου.
Οι βασικές θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούν τα εφετινά LOGI.C θα αφορούν:
Εξαγωγές & Εφοδιαστική Αλυσίδα
Strategically Managing the Risk in Supply Chains
Food & Cold Logistics- Ένα δύσκολο project στην πράξη
Health & Cosmetics Logistics – Πώς λειτουργεί η αγορά φαρμάκου-καλλυντικών;
Οδικές Μεταφορές – Το παρόν, το μέλλον, οι προοπτικές

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής
Omind creatives T. 210 9010040 F. 210 9010041 logic2012@omind.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.