Αρχική Εκδηλώσεις Το Respond On Demand προτείνει Ελλάδα στους τουριστικούς πράκτορες σε Βέλγιο και...

Το Respond On Demand προτείνει Ελλάδα στους τουριστικούς πράκτορες σε Βέλγιο και Ολλανδία


To Respond On Demand, , σε εκδηλώσεις που οργανώνει, την εβδομάδα 19 – 23 Μαρτίου 2012,  θα προβάλλει τις τουριστικές δυνατότητες της Ελλάδας σε τουριστικούς πράκτορες στο Άμστερνταμ και στις Βρυξέλλες.



Οι  εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, με την υποστήριξη των  Γραφείων ΕΟΤ Ολλανδίας και Βελγίου-Λουξεμβούργου, με στόχο την ενδυνάμωση της τουριστικής εικόνας της Ελλάδας, την προώθηση νέων ελληνικών τουριστικών προορισμών καθώς και την ενημέρωση για τις δωρεάν υπηρεσίες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Respond On Demand.



Παράλληλα, θα διοργανωθούν από το Respond On Demand,  b2b συναντήσεις μεταξύ ξενοδόχων – μελών του και τουριστικών γραφείων,  στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012  και στο Άμστερνταμ από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου.



Τέλος, την παραπάνω εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί από το Respond On Demand,  ενημέρωση των εκπροσώπων του τοπικού τύπου στην Ολλανδία, με θέμα την Ελλάδα σαν τουριστικό προορισμό, με σκοπό την περαιτέρω προβολή της χώρας μας στο κοινό της Ολλανδίας.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο  press@respondondemand.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.