Αρχική Κύπρος Το έτος 2012: Καθοριστικό για το μακροπρόθεσμο μέλλον του Κυπριακού Τουρισμού

Το έτος 2012: Καθοριστικό για το μακροπρόθεσμο μέλλον του Κυπριακού Τουρισμού

ΠΑΣΥΞΕΟι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 34ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 (ώρες 09.00-16.00) στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Συναφώς είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κ. Καζαμίας, ο οποίος ευγενώς απεδέχθη την πρόσκληση του ΠΑΣΥΞΕ.

Με επίσης μεγάλη ευχαρίστηση ο Σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητών, του κ. M. Luthe, CEO του GERMAN HOTEL ASSOCIATION – HOTELSTARS UNION και Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της  HOTREC Hospitality Europe (HOTELS, RESTAURANTS & CAFES IN EUROPE), της κας M. Corrigan, Sales & Marketing Manager for Cyprus της RYANAIR και της κας Br. Barkel, Contracting Director West Europe του PEGAS TOURISTIK της Ρωσίας, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και του κ. K. Hassard, Executive Manager Commercial & Marketing της HERMES AIRPORTS.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι:

“YEAR 2012: / ΕΤΟΣ 2012:
CRITICAL FOR THE LONG-TERM FUTURE OF CYPRUS TOURISM /
ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”

και υποδιαιρείται στις ακόλουθες τέσσερεις παρουσιάσεις:

1.    HOTELSTARS UNION SCHEME /
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ HOTELSTARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
2.     THE VISION OF RYANAIR IN OPENING A NEW ERA
IN THE EVOLUTION OF CYPRUS TOURISM /
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ RYANAIR ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
3.     OUR EXPERIENCE FROM THE FIRST YEAR OF PEGAS TOURISTIK
OPERATION TO CYPRUS AND FUTURE PROSPECTS /
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ PEGAS TOURISTIK ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
4.    OPENING OUR SKY FOR A WIDER HORIZON – HOW TO OVERCOME EXISTING OBSTACLES TO UNTAP THE GREAT POTENTIAL AROUND US /
    ΔΙΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΣ – ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
    ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ

Στο επίσημο μέρος του Συνεδρίου θα υπάρχει μια σημαντική παρουσίαση/συζήτηση από τον Υπουργό Οικονομικών και Εκπρόσωπο της Hermes Airports στις 11.30, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί στις 13.00, ενώ τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών θα ακολουθήσουν στις 13.45.

Τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Εκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 20η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο Υπουργός Οικονομικών. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης «Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών» με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ο Σύνδεσμος με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα Μέλη του.

Ο ΠΑΣΥΞΕ επιθυμεί και δημόσια να διαβιβάσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους Επίσημους Χορηγούς του που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου και οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Ο Οίκος PwC Cyprus για το Συνέδριο, οι ΚΥΠΡΙΑΚΈΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΈΣ για την Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, η HERMES AIRPORTS LTD για το γεύμα, η Εταιρεία THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD για τα Διαλείμματα του Καφέ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τα Folders των Συνέδρων, η CYTA για τα Βadges των Συνέδρων και ως ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας και το Ξενοδοχείο HILTON PARK για τις υπηρεσίες και φιλοξενία που προσφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.