Αρχική Εκπαίδευση Πρόγραμμα για σπουδές και καριέρα στο eMarketing – ΕΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Πρόγραμμα για σπουδές και καριέρα στο eMarketing – ΕΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Athens Training & Development CenterΤο AT&D Center (Athens Training & Development Center) προτίθεται να λειτουργήσει Εαρινό Πρόγραμμα Σπουδών eMarketing.

Έως τις 10 Φεβρουαρίου 2012, συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εαρινό Πρόγραμμα Σπουδών και πιστοποίησης eMarketing, σε συνεργασία με το διεθνές κέντρο σπουδών Cema.

Τα μαθήματα είναι απογευματινά (δύο φορές την ευδομάδα), τετράμηνης διάρκειας εκμάθησης της περιζήτητης ειδικότητας, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: 14 Φεβρουαρίου 2011.

Πολύ σημαντικό και πρέπει να τονιστεί ότι δυνατότητα παρακολούθησης έχουν και άτομα εκτός Αθηνών μέσω του πρωτοποριακού συστήματος “distance learning”.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ενότητες όπως:

– Στρατηγικές, στόχοι και πολιτική Marketing

– Αποτελεσματική χρήση & ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένων για κατασκευή site – παρουσία και σε Smartphones

– Ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών – Social Media και πολυμεσικές εφαρμογές

– Την προώθηση των πωλήσεων μέσω μηχανών αναζήτησης, ηλεκτρονικών καναλιών διανομής

Η προϋπηρεσία μέσα από πρακτική εφαρμογή, αλλά και οι δυνατότητες δικτύωσης στην αγορά που προσφέρονται στους πτυχιούχους, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Συνοψίζοντας: Οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς και τα τέσσερα μαθήματα και την τελική εξέταση Πιστοποίησης θα παραλάβουν το μοναδικό παγκοσμίως πιστοποιητικό CeMA.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-8001029
http://www.athenstrainingcenter.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.