Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Προχωρούν με απεργία οι Ελεγκτές στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Προχωρούν με απεργία οι Ελεγκτές στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Στο κενό φαίνεται να πέφτουν μέχρι στιγμής οι εκκλήσεις που απευθύνθηκαν προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας (ΕΕΚ) για άρση των μέτρων τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπερίληψή τους στα μέτρα που ψήφισε η Βουλή για δημοσιονομική εξυγίανση, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της συντεχνίας τους. 

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας των ΕΕΚ (ΠΑΣΕΕΚ) Γιώργος Γεωργίου ανέφερε ότι δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε σε ό,τι αφορά τα μέτρα των ΕΕΚ που είτε βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ισχύ, είτε θα ισχύσουν στις 18 και 25 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ΕΕΚ αποφάσισαν να απέχουν επ’ αόριστον από υπερωριακή απασχόληση από τις 5 Ιανουαρίου, ενώ έχουν ήδη εξαγγείλει την πραγματοποίηση τετράωρης απεργίας στους πύργους ελέγχου των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου στις 18 και 25 Ιανουαρίου από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, χάος δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας τη Πέμπτη, λόγω ξαφνικής ασθενείας ενός Ελεγκτού Αεροπορικής Κίνησης στον Πύργο Ελέγχου δεν πραγματοποιήθηκε καμία αναχώρηση αεροσκάφους μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. – 7 μ.μ., με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες επιβάτες.

Πηγή: thetravellernews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.