Αρχική Τοπικά Περιφερειακή ενότητα Λέσβου: Σύσκεψη για τον τουρισμό

Περιφερειακή ενότητα Λέσβου: Σύσκεψη για τον τουρισμό

Περιφερειακή ενότητα Λέσβου: Σύσκεψη για τον τουρισμό Σύσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό και την οργάνωση Εκθέσεων το πρώτο τρίμηνο του 2012 πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αποστολίας Λύκου και με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ν. Λέσβου κ. Ηρακλή Βερβέρη.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Τ. Πνακά, ο διευθυντής του «Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου» κ. Ν. Ζούρος, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου, της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου, της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, καθώς και πολλοί ιδιώτες και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τις εν λόγω δραστηριότητες.
Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα που αφορούν την διεξαγωγή των εκθέσεων καθώς και τον στρατηγικό προγραμματισμό που πρόκειται να ακολουθήσει η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.
Η σύσκεψη αφορούσε την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και θα ακολουθήσουν παρόμοιες συσκέψεις στις άλλες περιφερειακές ενότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.