Αρχική Κρουαζιέρες Οι New York Times εγκαινιάζουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ταξιδιού – το πρώτο...

Οι New York Times εγκαινιάζουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ταξιδιού – το πρώτο ταξίδι περιλαμβάνει και την Ελλάδα

Οι New York Times εγκαινιάζουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ταξιδιού - το πρώτο ταξίδι περιλαμβάνει και την ΕλλάδαΟι New York Times ανακοίνωσαν την έναρξη των Times Journeys (www.TimesJourneys.com), ενός εκπαιδευτικού προγράμματος ταξιδίων που συνδέει τους αναγνώστες, τους φίλους της διά βίου μάθησης, με τους δημοσιογράφους των Times, ενώ απολαμβάνουν τις χαρές του ταξιδιού.

Το Αρχικό πρόγραμμα των Times περιλαμβάνει μια 12ήμερη κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο με το πλοίο της Holland America Line, Nieuw Amsterdam, μεταξύ 5 και 17 Οκτώβριου, 2012. Το πλοίο θα ξεκινήσει από τη Βενετία, κάνοντας στάσεις σε Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Τουρκία και Κροατία. Οι δημοσιογράφοι των Times μαζί με τους συμμετέχοντες θα αναλύσουν σε σεμινάρια τα τρέχοντα γεγονότα, Επίσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για τον κινηματογράφο, την επιστήμη, τη μουσική και την τεχνολογία.

Ανάμεσα στου ομιλητές έχουν επιβαιβεώσει μέχρι στιγμής ο Joe Nocera, γνωστός αρθρογράφος των New York Times, και ο Scott, Times κριτικός κινηματογράφου.

“Οι Times Journeys παρέχουν στους αναγνώστες τους την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα ανάμεσα στους δημοσιογράφους των Times», δήλωσε ο Alice Τινγκ, εκτελεστικός διευθυντής, στους The New York Times.

Η τιμή της συγκεκριμένης κρουαζιέρας αποτελείται από δύο συνιστώσες: το κόστος της κρουαζιέρας και το τέλος του συνεδρίου. Το κόστος της κρουαζιέρας, κυμαίνεται από $ 1.799 ανά άτομο για μιά εσωτερική καμπίνα και φθάνει τα 6.099 δολάρια για μιά deluxe σουίτα (συν τους φόρους), στη τιμήπεριλαμβάνονται τα γεύματα επί του σκάφους, η διαμονή, η ψυχαγωγία, και βέβαια το ταξίδι σε μερικά από τα πιο μαγευτικά και πλούσια πολιτισμικά μέρη στον κόσμο. Το τέλος του συνεδρίου, το οποίο σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 30 ώρες, δύο δεξιώσεις κοκτέιλ, κλπ. είναι 1.575 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.