Αρχική Διεθνή Η Σαουδική Επιτροπή Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) προσφέρει 400 θέσεις εργασίας...

Η Σαουδική Επιτροπή Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) προσφέρει 400 θέσεις εργασίας σε νέους Σαουδάραβες

Η Σαουδική Επιτροπή  Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) προσφέρει 400 θέσεις εργασίας σε νέους ΣαουδάραβεςΗ Σαουδική Επιτροπή  Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) ανακοίνωσε ότι προσφέρει 400 θέσεις εργασίας σε νέους Σαουδάραβες να εργαστούν στον τομέα των ταξιδίων και τουρισμού στο Ριάντ.

Ο Abdullah Al-Washeel, γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού  της Εθνικής Τουριστικής Ανάπτυξης (Takamul), τόνισε ότι το πρόγραμμα απασχόλησης θα εφαρμοστεί σε συνεργασία με το Ταμείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRDF) και το Εθνικό Πρόγραμμα για την κοινή εκπαίδευση.

Οι συνεντεύξεις σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα Al-Eqtisadiah, θα αρχίσουν στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής και θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 μ.μ. στο Madareem Crown Hotel. Η SCTA και οι συνεργάτες της έχουν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες ώστε να πάρουν συνέντευξη από τους νέους Σαουδάραβες που θέλουν να αναλάβουν θέσεις εργασίας σε αυτόν τον ζωτικό τομέα.

Σύμφωνα με τον Al-Washeel, η HRDF θα καλύψει το σύνολο εξόδων του προγράμματος κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής.

«Οι εκπαιδευόμενοι μετά την εκπαίδευση τους η οποία περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, γενικές δεξιότητες για να βρουν εργασία στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και εξειδικευμένες δεξιότητες για να εργαστούν στο ταξίδι και στον τομέα του τουρισμού, θα ενταχθούν σε μια εταιρεία ταξιδίων σε μια σύμβαση αξίας τουλάχιστον SR4, 000 το μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.