Αρχική Tourism Ενημερωτική Ημερίδα Google για τον τουριστικό τομέα: Μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε...

Ενημερωτική Ημερίδα Google για τον τουριστικό τομέα: Μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του Διαδικτύου

googleΣτο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στον επιχειρηματικό τομέα, η Google Ελλάδας θα υλοποιήσει στις 2 Φεβρουαρίου, στο Αθηνών Αρένα, ενημερωτική ημερίδα, σχετικά με τον Τουρισμό υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Η ημερίδα αυτή είναι η δεύτερη, που κάνει η  Google στην Ελλάδα, η πρώτη έγινε στις 27, Ιουνίου του 2007, σε συνεργασία με το www.travelling.gr, τον ΕΟΤ, και την υποστήριξη του HATTA. Με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του Τουρισμού, σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο στον Τουρισμό και να παρουσιάσει λύσεις μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Google.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή της Google Ελλάδας, Στέφανου Λουκάκου και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις στελεχών της Google με ειδίκευση στον Τουρισμό, καθώς και διεθνών προσωπικοτήτων όπως του John Kent, CEO του youtravel.com & Aquis Hotels, του Peter Economides, brand strategist διεθνούς βεληνεκούς καθώς και του Παύλου Γερουλάνου, υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, οι οποίοι θα αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και θα συζητήσουν για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή. Στo πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί η online διαδρομή του Σάκη Ρουβά, η οποία αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία Έλληνα καλλιτέχνη στο Διαδίκτυο.
Το κοινό της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει στελέχη της κυβέρνησης, εκπροσώπους συνδέσμων και συνεταιρισμών του τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπους ναυσιπλοΐας, αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών γραφείων, κ.τ.λ.) καθώς και εκπροσώπους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση του special guest της Google και κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.